Pasiūlymai, Kurių Verkiant Reikia - Puslapis 2 - Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Pasiūlymai, Kurių Verkiant Reikia

idėjos

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
25 atsakymai į šią temą

Rafael_Nadal

Rafael_Nadal

Lrg.lt elitas

• 1776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 36d 18v 45m 46s
  • MiestasJav - Miami
Reputacija: 419
Savas veidas

Aiste_Gričiūte: žiūrint ką laikai nardymu :D . Dylerių darbas, bet kas gali juo dirbi, už tai ir aš jame dirbau, tačiau tik nuo tada kai jau turėjau 1.2mil :) , visus likusisu užsidirbau fūristų darbe bei event metu. Ar skolinausi? Taip, pasiskolinau jai neklystu pažioje žaidimo pradžioje iš Carlo jai neklystu po ra tūkstančių ant sumautos geldos ir galiausiai nusipirkau bulleta. Jai neklystu buvau antras žaidėjas su bullet kol galiausiai pradėjo jis savaime sproginėti :D , tačiau man nieks pinigų už tai negrąpino. Gali pasakyti net Nasars, nes jo prašiau, o jis man nedavė :D . O apie pirkimą, tai nk nesupratau ką čia parašei . Be to lankykitės TS, jai už valandas duoda kreditus, nes savo visu 1000 kreditų išleidau ant laimės rato ir štai vuolia kaip viską uždirbau :)

• 0

graphic.png

http://www.filmai.in...ik-1472720.html   užeik ir tapsim draugais.

7a71a66ba7941f24ed6128ab8e880515150.jpg

Aistė

Aistė

Priklausomas nuo forumo

• 712 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 26d 4v 10m 12s
  • MiestasNaujoji Akmenė
Reputacija: 513
Mylimas

Aiste_Gričiūte: žiūrint ką laikai nardymu :D . Dylerių darbas, bet kas gali juo dirbi, už tai ir aš jame dirbau, tačiau tik nuo tada kai jau turėjau 1.2mil :) , visus likusisu užsidirbau fūristų darbe bei event metu. Ar skolinausi? Taip, pasiskolinau jai neklystu pažioje žaidimo pradžioje iš Carlo jai neklystu po ra tūkstančių ant sumautos geldos ir galiausiai nusipirkau bulleta. Jai neklystu buvau antras žaidėjas su bullet kol galiausiai pradėjo jis savaime sproginėti :D , tačiau man nieks pinigų už tai negrąpino. Gali pasakyti net Nasars, nes jo prašiau, o jis man nedavė :D . O apie pirkimą, tai nk nesupratau ką čia parašei . Be to lankykitės TS, jai už valandas duoda kreditus, nes savo visu 1000 kreditų išleidau ant laimės rato ir štai vuolia kaip viską uždirbau :)

Tai šaunumėlis, jog moki suktis ir lengvai užkalt kapitalo. Aš irgi norėčiau kokiuose dyleriuose padirbt ir uždirbt tą litą, du, bet ir pačiai reikia kažkiek centų turėt, norint pirkti prekes. Tame ir bėda. :\ Todėl siūlau žemint kainas arba didint algas.

• 0

B2WhvPC.jpg

AM to AG

ฅ Morčius ฅ

ฅ Morčius ฅ

Klubų prižiūrėtojas

• 3426 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 55d 20v 49m 47s
  • MiestasVilnius
  • Žaidimo nikas:Martis_Martini
Reputacija: 687
Mylimas
1. Uz, tikrai tai yra nesamone, reikia tvarkyti.
2. Uz. Dar pamenu per pirma LRG wipe is vis interjero nebuvo tada net buvo normaliau.
3. Uz. Tikrai nera is ko dalinti premijas kitiem. Del to ir skundziasi visi darbuotojai, kad ju direktorius pasiima visus pinigus, nors net pats negauna nieko.
4. Na gal ir uz, bet... Sis darbas, is esmes, yra tam, kad keltis XP, bet kad tie XP ne velnio nereikalingi, tad arba tegul grazina XP verte arba tavo ideja igyvendina ;)
5. Uz. Didele klaida padare Zigmantas, nes vienus geriausiu namu paliko tik del grozio stovet.
6. Del sitos idejos negaliu nei sutikti, nei pasakyti pries, kadangi turiu tu pinigu i valias, laimiu kas antra event ir neturiu problemu. Na, bet didzioji dalis zaideju net neina i event'us, tiesiog dirba, todel tas algas galima butu ir pakelti ;)
  • 0

tumblr_n966qd1knM1stli1mo4_500.gif

Gustas_Simanavicius

Gustas_Simanavicius

Isijautęs

• 76 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 17v 41m 41s
Reputacija: 4
Neutralus

uz !!!!

• 0

Mantas_Tomkus

Mantas_Tomkus

Gerbiamas

• 321 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 3v 12m 55s
Reputacija: 43
Monstras

už, labai paprastos idėjos ir lengvai įgyvendinamos :)

• 0

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

man sunku nuspresti kiek kur didinti, jei surasysite tvarkingai sumas ir darbus tada butinai bandysiu padidinti.

• 0

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: idėjos

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok