ka cia snekat kad eventu neveda , tasko savo litus i kaire ir i desne
Change
18 November 2014 - 19:26 PM
Už. Taiškis kad bus geras admin. Dar klausimu kyla?
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
18 November 2014 - 20:26 PM
Prieš - kaip tu galėjai išlaikyti testą, jei paspaudus rašo jūsų įvestas profektas neveikia ar pnš. (melavima) tai didelis minusas
Kita, serveryje nelabai darai pavizdį, keikies per /ac, iek tiek nesivaldai. Tai tik šios bėdos yra pas tave.
Nors dauguma už tai ir aš
18 November 2014 - 20:30 PM
Nu ir mastai sauliau... Pažiūrėk kokį mėnesį jis pildė anketa ir tik tada kalbėk kažka apie melavima. Jugi dar tada galėjai tą testą laikyt.Prieš - kaip tu galėjai išlaikyti testą, jei paspaudus rašo jūsų įvestas profektas neveikia ar pnš. (melavima) tai didelis minusas
Kita, serveryje nelabai darai pavizdį, keikies per /ac, iek tiek nesivaldai. Tai tik šios bėdos yra pas tave.
Su pagarba, Kevin'Crown
LRG.LT - Lik ištikimas tam nuo ko pradėjai !
18 November 2014 - 21:15 PM
Prieš - kaip tu galėjai išlaikyti testą, jei paspaudus rašo jūsų įvestas profektas neveikia ar pnš. (melavima) tai didelis minusas
kai buvo aktyvuotas testas bandžiau čia Vasara buvo.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Admin, Domas_Cip
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok