Pirmas blynas, komentuokit, kritikuokit, ir ar bandyti daryti ką nors toliau?
Kas galite pasidalinkite šiuo video youtubeje ir visur kur tik galite.
Saunuolis!
Mano pasiekimai:
PD direktorius nuo: [2014/4/24] iki: [2014/05/15]
Viešo balso direktorius nuo: [2014/5/20] iki: [2014/05/30]
Adminstatorius Nuo: [2014/2/28] Iki:[ 2014/05/06]
Moderatorius nuo: [2014/02/01] iki[ 2014/2/28]
Super admin nuo: [2014/05/06] iki [2014/06/01]
Dyleriu direktorius nuo: [2014/06/01] iki [2014/06/09]
Leavines nuo 2014-06-09
Nu seip isiklausius kai ka veli, bet px geriau uz bet ka, nes nieko kito naujo dar negirdejau mldc...
Žinai nesu profesionalas, juolab tai mano pirmas toks darbas. Jei darysiu dar kažką pasistengsiu geriau. Ir šiaip čia buvo labiau akcentuota esamiems žaidėjams kad jie truputi susimastytų ir nekenktų serveriui
Verkiau pora kartų per šį video
Net Valitkonis verkia
Turnyras kurio niekas nebepakartos.
http://forumas.lrg.l...t-man-stndaing/
Eilėraštis apie Arrel_Grant:
"DDosinu aš gan dažnai, nes man patinka tai labai.Anglijoj aš gyvenu, pasislėpęs nuo visų.Jei nesislėpsiu aš dažnai, gausiu pliuchą amžinai." - by A.V.
Jo, neturiu ka pasakyti likau be zado nes dabar pats supratau kad geriau ne tuose serveriuose kur žaidzia 500 ar daugiau žaidėju o lrg kur žaidzia 20/50 žaidėjų nes pažaidus čia visi su tavim susipazina ir tampi šio žaidimo dalimi, na o ps LRG.LT ar LRG.LT tu tiesio žaidėjas kuris nieko neturi nei draugų nei pinigu nieko visi tik šaiposi iš taves PVZ: Kalbejau su klasioku per SKYPE jis nuejo į LRG.LT sako paziuresiu kas per serveris ir ka manot vos tik prisiregistravo ji surakino policija nuveze i miska ir paliko susaudyta jis nenorejo atsijungti nes gautu jail prase pagalbos adminu ir niekas nieko neatsakė.
LRG Elitas
Uždėk +R3P Jai nesunku Atsilyginsiu pažadu
Jo, neturiu ka pasakyti likau be zado nes dabar pats supratau kad geriau ne tuose serveriuose kur žaidzia 500 ar daugiau žaidėju o lrg kur žaidzia 20/50 žaidėjų nes pažaidus čia visi su tavim susipazina ir tampi šio žaidimo dalimi, na o ps LRG.LT ar LRG.LT tu tiesio žaidėjas kuris nieko neturi nei draugų nei pinigu nieko visi tik šaiposi iš taves PVZ: Kalbejau su klasioku per SKYPE jis nuejo į LRG.LT sako paziuresiu kas per serveris ir ka manot vos tik prisiregistravo ji surakino policija nuveze i miska ir paliko susaudyta jis nenorejo atsijungti nes gautu jail prase pagalbos adminu ir niekas nieko neatsakė.
Tikro noliferio žodžiai
Pradėjau žaist LRG.LT serveri nuo: 2014/04/26 22:54.
Mano pasiekimai serveryje:
http://www.part.lt/i...d5345c62120.bmp || http://www.part.lt/i...538617e1674.bmp
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų Pagyrimai/papeikimaiTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 samp, lrg, serveris, darbuotoju and 2 more... |
|
|
||
|
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų SąrašasTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 uab, keleivių, pervežimas and 5 more... |
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
/dienosmisija TęsinysTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 01 Mar 2018 lrg, samp, dienos, misija |
|
|
||
|
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
RašybaTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 28 Feb 2018 samp, lrg, serveris |
|
|
|
Kita →
Serverio galerija →
Gintarė Ir KoTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 28 Feb 2018 lrg, samp, serveris |
|
|
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)