1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Buvo DM eventas LSPD ofise , PD direktorius to netoleruoja ir kuomet taip yra Armija / PD / Teisininkai turi pilną teisę PD taip sakant ''atsiginti'' na mes su porele PD taip ir darėm , bet Saulius_Gonsalez dėjo jail už event trugdymą
.
Change
15 February 2014 - 20:34 PM
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :http://www.part.lt/i...e2de90ba012.png
P.s. kadangi nuotrauka padaryta sekundė į sekunde su jailu šiek tiek neužkrovė jailo objektų
.
15 February 2014 - 23:50 PM
Kokio bybio? EVENTŲ RENGTI LSPD OFISE - N E G A L I M A , tad mes ir parodėm kad negalima
)))))
Dabar tu man atsiusk link kur taip parašyta kad negalima. Tuo metu kiek pamenu Zilvino nebuvo ir jis man nieko nesakė. O jai kur yra parašyta atsiusk link čia ir tada jau aiškinsimės, kas galima kas ne
Va tau Eventų taisyklės, kur parašyta, kad DM evento negalima daryti PD? http://forumas.lrg.l...entų-taisyklės/
Ir kodėl užkliuvau tik tau, o ne pačiam direktoriui Žilvinui? Vienu žodžiu Čiuvai nebeturi jau prie ko ir prisikabinti, tai aš be žodžių.
16 February 2014 - 09:52 AM
Dabar tu man atsiusk link kur taip parašyta kad negalima. Tuo metu kiek pamenu Zilvino nebuvo ir jis man nieko nesakė. O jai kur yra parašyta atsiusk link čia ir tada jau aiškinsimės, kas galima kas ne
Va tau Eventų taisyklės, kur parašyta, kad DM evento negalima daryti PD? http://forumas.lrg.l...entų-taisyklės/
Ir kodėl užkliuvau tik tau, o ne pačiam direktoriui Žilvinui? Vienu žodžiu Čiuvai nebeturi jau prie ko ir prisikabinti, tai aš be žodžių.
http://forumas.lrg.l...u-dontas-nokia/
Nu dar ka nors pasakysi? Zilvinas neleido ir parases per ta diena per /dmenu jau kelis kartus , kad pd ofise DM eventu daryti negalima , ir visi kazkaip seniai zino o tu ne ? Nu tai va kaip zinai , nezinojimas nuo atsokomybes neatleidzia
16 February 2014 - 12:47 PM
Nu gonsalez tau dabar geriau -.-?
P.s. norėčiau , kad tikrinant šį papeikimą būtų ištrinti visi postai , tiek mano tien gonsalez , nėr čia ko rinktis postų. (Palikt tik žilvino , kad ir kiti žinotų , bei pasimokytų iš gonsalez klaidų).
Ir šiaip Edvinai, aš nemaniau kad tu toks esi nedraugiškas, kad tik suėst žmogų. Man nuo to geriau nebus jei Gonsalez gaus papeikimą. Manau pilnai užtektų jei žodžiu įspėtų. Nes gauti įsp. manau per skaudžiai čia. Juolab kad gonsalez nėra blogas moderatorius.
Labas
16 February 2014 - 14:22 PM
Ir šiaip Edvinai, aš nemaniau kad tu toks esi nedraugiškas, kad tik suėst žmogų. Man nuo to geriau nebus jei Gonsalez gaus papeikimą. Manau pilnai užtektų jei žodžiu įspėtų. Nes gauti įsp. manau per skaudžiai čia. Juolab kad gonsalez nėra blogas moderatorius.
Ačiū, Žilvinai ne bent 1 žmogus yra geras ir normalus, kuris nepavydi kaip tu Edvinai. Tu pavydi tokių pareigu, nes ju negautum ir čia db per galvą vertiesi, kad man jį nuimtį. O to aš nenoriu nes yra tikrai nemaža dalis žmonių kurie pasakyti, kad esu geras ir padedantis žmogus. Gerbiu Žilvinai. ![]()
Ir bėja, jau pasitaisiau jai taip nori žinoti Ciuvai. Nebedarau eventų PD ofise, o darau kitoje vieto. Tiesa sakant aš nesu matęs kaip Tu žilvinai per /dmenu esi rašęs, jog db negali pd ofise. Bet čia neesmė. Esmė tame, kad išpildžiau Edvino pageidavima, ir nebedarau dm PD ofise. Gal dabar žmogus bus laimingesnis ir mažiau čia ardysis.
16 February 2014 - 14:54 PM
Visų pirma dūmų be ugnies nėra , taip kaip ir čia , kažkas pradeda , kažkas pabaigia. Man ant to tavo admino ar modero ką tu ten turi visiškai nusišvilpt. Kaip elgiasi su manim , taip aš elgiuosi su kitais
Nokia už tai gavo įspėjimą , o gonsalezui tai turėtų būt ne žodinis ?? Gal užtenka vienus baust pagal paskirtį , o kitiem ''atleist'' ? Jei vieną taip nubaudei , tai visus taip baust , dabar gonsalez išskirtinis ar ką ?
16 February 2014 - 18:51 PM
Visų pirma dūmų be ugnies nėra , taip kaip ir čia , kažkas pradeda , kažkas pabaigia. Man ant to tavo admino ar modero ką tu ten turi visiškai nusišvilpt. Kaip elgiasi su manim , taip aš elgiuosi su kitais
Nokia už tai gavo įspėjimą , o gonsalezui tai turėtų būt ne žodinis ?? Gal užtenka vienus baust pagal paskirtį , o kitiem ''atleist'' ? Jei vieną taip nubaudei , tai visus taip baust , dabar gonsalez išskirtinis ar ką ?
Taip gal aš dėl kaikurių dalykų ir išskirtini, tad neverk lageri.
16 February 2014 - 22:46 PM
Nu jau ant tiek įsijautęs į žaidimą
, net forume jis mane lageriu vadina , čia tas pats , kas nusipirksi storulio skiną serve , o aš tave visą gyvenimą storuliu vadinsiu
, be to , jei dabar ''visi'' būsim išskritiniai , tai ok , nusiperku adminą prabaninu visus ir rašau ''Aš išskirtinis , manes baust negalima , aš Dievas''.
16 February 2014 - 22:58 PM
Nu jau ant tiek įsijautęs į žaidimą
, net forume jis mane lageriu vadina , čia tas pats , kas nusipirksi storulio skiną serve , o aš tave visą gyvenimą storuliu vadinsiu
, be to , jei dabar ''visi'' būsim išskritiniai , tai ok , nusiperku adminą prabaninu visus ir rašau ''Aš išskirtinis , manes baust negalima , aš Dievas''.
Nu tu nesveikas.. Ar aš baninu? Krč tupas apsol esi.. Kiek yra daryta vėl tu DM pd pastate tai gal visiem papeikimus surašyk ką? Kodėl aš išskirtinis ir aš turiu db čia tik vienas isp gauti? AAA? Atsakyk. Tai dar viena priežastis ir įrodymas, kad tu nori, jog aš netekčiau pareigų..
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Saulius, Prisidirba, Eilinį syki...
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok
Tema yra užrakinta
Į viršų
Pranešti