1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deiwis ' Lotus
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 68346 ir vis dar auga
3. Jūsų amžius? : Man yra 17 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas super administratoriaus postas ? Na iš esmės man reikalingas šis postas dėl poros papildomų komandų, kad atlikčiau administratoriaus darbą dar geriau ir kokibiškiau. Kad galėčiau padėti išvengti nesamoningų situacijų kurias padaro administracijos nariai, o jai taip įvyktų, kad galečiau tai ištaisyti ir atitinkamai nubausti tuos žmones. Mano nuožiūra reiktų daugiau vyresnių žaidėjų tokiose atsakingose pareigose.
5. Kodėl į super administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Na mokykloje visada gaunų svarbių darbų, kuriuos mokytojai patiki ne visiems, tai rodo jog esu patikimas ir atsakingas, suprantu kas yra svarbios ir labai svarbios pareigos. Esu ne itin aktyvus, tačiau ne dėl to kad nenorėčiau toks būti, o dėl to jog reikia mokytis... Svarbūs netai... Nemėgstu konfliktų, stengiuosi visada juos apeiti ar išvengti, bet jai taip nutinka, kad nepavyksta ieškau išeičių kurios būtų tinkamos abiems pusėms. Esu mandagus ir draugiškas, sutikęs naują žmogų ar tiesiog prašantį pagalbos stengiuosi palikti gerą įspūdį apie save, bei padėti kuom galiu. Esu pastovus, ką pradėjau tą ir baigsiu, nes nemėgstų nebaigtų darbų. Išbuvau gan ilgą laiką moderatoriaus, o vėliau ir administracijos poste, jau galiu sakyti, kad esu serveryje vienas iš senbuvių, turiu virš metų patirtį admin postę, butent lrg serveryje, manau tai dar vienas mano pliusas. Tačiau didesnį žodį čia vistiek turi serverio žaidėjai ir forumo nariai, ar jie nori mane matyti aukštesniame poste.
6. Ką gero nuveikėte būdamas administratoriumi (moderatoriumi)? : Na esu padėjas begaliai žmonių, tiek serveryje, tiek už jo ribų, surengęs ir pravedęs nemažai eventų. Nubaudęs atinkamomis bausmėmis serverio nusižiangėlius ar kitokius "trugžius". Žinoma, kaip ir visi padariau ir nemažai klaidų, tačiau jas laiku ištaisiau ir tiesiog to daugiau nebeprisimindavome. Stengiausi būti kuo geresniu administratoriumi, pelnyti žaidėjų pagarbą ir pasitikėjimą manimi. Galiu drąsiai pasakyti, jog neužmigau ant laurų ar kaip sakoma "žiemos miegu".
6. Ar turite mikrofoną? : Taip turiu.
7. Jūsų skype ID? : deivisdeluxe
8. Jūsų testo rezultatai : http://www.egzaminas.lrg.lt/adminai -
Deiwis_Lotus išlaikė 100% 2013-11-12 16:11:52 (testas neveikia, tad idėjau seną )
http://www.part.lt/i...e321c8f0879.jpg
P.s, Neesu iš pačių aktiviausių adminų, nes truputi šiuo metu spaudžia mokslai... Tačiau savo laiką visados išaidžiu. Neturiu 9 punkto, nes mano draugai jau seniai yra pakviesti ir seniai jau čia žaidžia.
Reikalavimai:
1. Rašyti lietuviškomis raidėmis.
2. Turėti mikrafoną.
3. Turėti bent 15 metų.
4. Būti aktyviam(-iai).
5. Forume turėti bent 100 post'ų.
6. Serveryje būti gerai žinomas(-ai).
7. Privalote būti atsakingas(-a).
8. Nesikeikti, neįžeidinėti kitų.
9. Būti pražaidus bent 50 val.
10. Mokėti priimti kritiką, būti mandagiam.
11. Anketą galite pildyti tik išbuvus administratoriumi 20 dienų.
12. Anketą galite pildyti tik išbuvus moderatoriumi 15 dienų.
13. Po anketos atmetimo pildyti galite tik po 15 dienų.
14. Jei paprašysite patikrinti anketą, ji bus atmesta nes,- KANTRYBĖ = DORYBĖ.
Manau, jog visus reikalavimus atitinku.