Edvinukas Ciuvas Invulas, Laggeris . - Puslapis 2 - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Edvinukas Ciuvas Invulas, Laggeris .

adasa

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
21 atsakymai į šią temą

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

lag.cs ar kaip ten?Pas mane yra 5 Cleo modai - EMG , Fules modas , FPS modas ir Xenon modas , bet kadangi Lauris paminėjo ten kaškokį lag.cs ar kaip ten , aš esu 110prc įsitikinęs , jog jis pats jį naudoja , nes nes FPs kaip yra mano (10-15-5) nusistatyt yra neįmanoma , o jis tai laisvai padaro , ir kaip gi?

Dėl to kad čia nėjo Hp.Gerai iš pradžių pagalvokim logiškai kodėl aš turėčiau būti pajungęs INV kada aš papraščiausiai stoviu?Nei aš šaudausi nei aš ką darau papraščiausiai stoviu ir chat'inu per /g ? Logika - 0.

Antra , nu va reikia jum vėl viską aiškint , kuomet tas kuris ne lagina kala su c-bug jam rodo kad eina kulkos ne?Taip. Man tų kulkų nerodo , padaryčiau kada nors video jei norit įsitikint ar šeip su kokiu adminu galėsim patestuot ;)

• 0

Deftas

Deftas

Legenda

• 3386 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 77d 13v 18m 44s
  • MiestasKybartai
  • Žaidimo nikas:Deft_Deivis
Reputacija: 461
Mylimas

[cdbatmesta]

Dabar ką pasakysiu tai jūs sakysite kad jį ginu bet ne pasakysiu kaip yra, nuėjom  į DM servą, ir išsiaiškinau, kad jis yra tiesiog lageris į kurį šaudant c-bug'u, neina hp o jūs pabandykit jį šaudyt paprastai matysit kaip eis hp arba lagshootinkit.

ČIA JUMS ĮRODYMAS 

• 0

02e427a29c5686d3353ed2dffff41081905.gif

<3 Fast & Furious <3

0 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok