1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Saudziau prie LSPD ir gavau jail uz saudymas prie svarbiu pastatu .. nors tai nesvarbus pastatas palei zigmo zody
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : http://forumas.lrg.l...algirdas-gamer/
1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? Saudziau prie LSPD ir gavau jail uz saudymas prie svarbiu pastatu .. nors tai nesvarbus pastatas palei zigmo zody
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : http://forumas.lrg.l...algirdas-gamer/
Mano manymu tai svarbus pastatas, taip pat kaip bankas, ligonine
)
O kodel as negaliu jailinti jo, jej esu moderatore? Turejau pasirinkima jailinti, ar aiskintis kitaip.
Kadangi jis mane jau ant tiek daede as ji jailinau... Pastoviai visur mane saudo.
o mums visiskai po.... ant tos tavo nuomones nes zigmas pasake kitaip , ir beje jus ka tikrai negalit apsigint gi sale buvot 2 PD jus galejot rakint mane bet ne pasiej taip kad papeikima turi gaut nes cia ne svarbus pastatas ir jailinai is oro
Jej butu tau po ant mano nuomones tu dabar i sita mano nuomone net nebutum atsakes.
Kada ir kur pasake Zigmas, kad tai nera svarbus pastatas ? Gal parasyta kur? Bent jau as nemaciau
Na, jej irodysi jog kazkur taip parasyta, ok... Tureciau gauti papeikima. Bet jej nera, tai nesuprantu, uz ka tureciau ji gauti...
Nes, nelabai kuom skiriasi Policijos baze nuo kitu svarbiu pastatu.
Butum kazkur kitur saudes, ne prie PD, ok tureciau kazkaip kitaip kapstytis... O kadangi tu saudei prie PD, as turejau pilna teise pasirinkti ar tave jalinti ar rakinti... Bet kadangi jailinti yra lengvesnis budas ir maziau nervu, todel ji ir pasirinkau.
Manau kažkas taisyklių nemoka.
22. Šaudymas prie svarbių pastatų(Bankas, Auto Punktas , Ligoninė , Pilietybės keitimo pastatas)(Jei pastatas nėra užgrobtas ir jūs neesate grobiančios gaujos/klubo narys) - /jail 20 min. Reasonas - [Šaudymas prie svarbių pastatų]
Aiškiai parašyta: Bankas, auto punktas, ligoninė ir pilietybės keitimo pastatas (reporterių). Matai kur nors LSPD?
Nedesiu Agnei ispejimo nors PD nera svarbus pastatas. Bet matyt zaidejas jau labai negraziai elgesi ir nebuvo laiko rakinti ir vezti i kalejima.
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Marius_BlinkTemą pradėjo Marius_Blinkass , 28 Apr 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Liutas CortezTemą pradėjo SvečiasMarius_Blinkas_ , 14 Jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
[Bug] Nysamone KrcTemą pradėjo SvečiasMarius_Blinkas_ , 05 Jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unban anketos →
Anketų archyvas →
Unban Tomas JarmoskaTemą pradėjo Tomas_Jarmoska , 04 Jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Ula SwagTemą pradėjo SvečiasMarius_Blinkas_ , 02 Jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)