Surakinai mane, mane nusove kiek zinau dar Kerniui mentus iskvietej ir nematej kaip rasiau /kviesti admin, beje jai patciam suprast reikejo, kad negalesiu atsijungti.
Iveta man negalejo padeti nei administratore kad duotu unjail, nei policininke o ji venintelia prisijungusi buvo.
Surakinau, o nusaut as tavęs nenušoviau, todėl man nepasakok. Aš tada nusiteleportavau lyg pas Ackarikas_(pavardės neprisimenu) ir sutaisiau VM mašiną, nes baigė laikyt teises ir atsiradau SF, tada nuskridau į laivą, nes norėjau vesti event, bet nuėjau į forumą ir radau papeikimą, galvojau neilgai užtruksiu, tad va AFK buvau ir aš nekaltas dėl to, kad tau nepadėjau būdamas žaidime AFK, Iveta galėjo padėti. Nereikia būti administratoriumi, kad unjailintum.. Fsio. Išvis jei Tave nušovė, tai tu ligoninėj turėjai būt. Kur mano kaltė? Kur? Kad jūs šiaip papeikimą įskiepijot į forumą ir nemanau, kad iš jo kažką išpešit.. Iki, kiek galima čia ginčytis, nuspręs Nostesi, ar tėvas čia juos tikrina, bus matyt.
Geriau tegul mane vadina arogantišku, cinišku ir sako kad aš per aukštos nuomonės apie save, nei sėdėsiu su man neįdomiais žmonėmis ir tūpai šypsosiuos.