Nieks nenardo laido ryteri,ir tu manes duchu nevadinai nes katik on buvau ir tave /pzu dariau tagi eik pirkt unbana for free banu nedalinu ir nebe frepostinam čia,sakiau nori duok adresa atvažiuosiu ateisi pašnekėsim jeigu labai suauges jautiesi kad čia nesamones pradedi daryt
Change

19 June 2013 - 12:54 PM
19 June 2013 - 12:55 PM
Mauk obudas ne ant tų užsiroviai čia tau ne tavo lievi servai...........................GANA FREE POSTINTI
Čia tavęs šita tema net neliečia ir pirmas pradėjai pokalbį ir pats free postini. Lrg serve lošiu ilgiau negu tu.
Nieks nenardo laido ryteri,ir tu manes duchu nevadinai nes katik on buvau ir tave /pzu dariau tagi eik pirkt unbana for free banu nedalinu ir nebe frepostinam čia,sakiau nori duok adresa atvažiuosiu ateisi pašnekėsim jeigu labai suauges jautiesi kad čia nesamones pradedi daryt
Neišsigalvok nesamonių prilipai tu prie manęs kai varnalėšos lapas prie šiknos
19 June 2013 - 16:20 PM
Atsigauk Jackie_Chan ir nustok verkt gavai bana už čytus ir dar gausi ne viena jei čytinsi ir nesuprasi kad reik nečytint dabar atsidariai stumykla nes atsibodo pirkt unbanus ir gali net nesakyt kad nečytinai nes tik prisijunges pasisveikinau su visais /pzu jackie kiaurai siena važevai kaleimo ir gavai bana o dabar dar akys draskai ir papekimus rašai rašyk toliau idomu ka nostesi pasakys atsiusk jackie nors viena video kur aš čytinu ar savo valiai naudoju inv
Sobas ijungtas kas negerai? Sobas reikalingas tam kad galėčiau padėt žaidėjam,jope ijungtas inv nieko nesakau nes drožikla mentai atidare buvo kaip visus surakino o aš norėjau padaryti kelias nuotraukas jei bučiau /heal gedas_t dares bučiau gaves ispėjima isijungiau inv iskridau i ora ir padarau kelias nuotraukas kad galėtu pamatyti ka veikiam todėl nematau ko čia pykti manau visiem buvo linksma todėl norėjau igyvendit šita;D
Skaityk prieš rašydamas papeikima
parase viska ka as rasyciau.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: papeikimas
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Administracijos papeikimai →
Papeikimas Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 04 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimai →
Tomas_UkneviciusTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Moon_MoonTemą pradėjo Reno_Dziumbras , 27 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Gang_MercyTemą pradėjo ignes , 17 Jan 2018 ![]() |
|
![]()
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok