Sumasčiau ir aš pridėti čia savo komentarą 
Taigi, aš prisijungiau prie LRG kaip ir jau mažai belikusių senukų čia t.y. 2009 , tiesa nemanau, jog tai galima pavadinti prisijungimu, kadangi atėjau į serverį visai ne laiku, prieš pat nulūžtant, tačiau faktas yra tas, kad ir aš jau tada buvau čia, serverio dalimi.
Po nulūžimo aš labai laukiau, kol serveris vėl grįš, tačiau nebe sulaukiau. Vienu žodžiu grįžau čia 2011 metais ir taip pogi sulaukiau tokio pat likimo, kaip ir neseniai įvykęs, dingsta žmonės... ^^ Tiesa, šį kart jau žaidžiau ilgai, praktiškai nolife... Tiesiog dabar norėčiau prisiminti žmonių nick'us, su kuriais tą syk sutariau, praleidau daug laiko ar tiesiog labai padėjo situacijose, kaip Admin...
Tiesa, žaidėjai supranta LRG šeimą skirtingai, kiek vienam ta šeima yra vis kiti žmonės, tad aš parašiau kas mano nuomonę tai galėtų būt. Čia surašiau iš visų laikų, kiek esu čia žaidęs.
Rafael_Nadal
Wiz_Khalifa
Mindaugas_Gass
Tadas_Malosi
Lukas_Tiesto
Wilas_Nork
Broliai Brazzers
Ko gero viso žaidimo bendražygis su kuriuo buvo žaisti įdomiausia, tai būtų: Edvinas_Ramanas
ir žinoma manau reiktų paminėti draugę, bendražygę, kuria sutikau ne taip jau seniai.
Tai kas be ko Deja_Vijoklyte kuria čia pažįstate visi 
Žinoma, jog be LRG nebūtų mūsų, o be gerb. ZIgmanto ir Nostesi nebūtų LRG. Tad kaip bebūtų turbūt šitie du ir bus geriausi serverio žmonės ar kaip čia kitaip išsireiškus.
P.s. Visų nesurašiau, nes nelabai dabar nick'us pamenu