Change
Geriausias Samp Serveris? Paskaityk Ir Prisijunk
Autorius
Deividas_Nasaris
, May 29 2013 00:51 AM
geriausias samp serveris lietuvos realus gyvenimas unikalu
29 May 2013 - 14:13 PM
Perskaičiau viską, manau jeigu mane sudomino, tai naujokus dar labiau sudomins. Beto čia yra/buvo mano pirmasis GTA,SA:MP serveris kuriame pirmą kartą atsiradau, pakvietė klasiokas, galvojau tas SA:MP nuobodybė, biški pažaidžiau visai patiko, žaidžiau tik šiame serveryje, bet nežinau net nepamenu kas atsitiko ,kad mečiau SA:MP. Nostesi - Emigracijos,VVP ir panašūs dalykai kuriuos kaip sakote kopijavo kiti serveriai - tai yra tiesa, nes viskas vyksta per kopijavimus, nevisi žmonės tokie protingi ,kad patys ką nors sugalvoti, manau pas jus turėtų žaisti daugiausiai žaidėjų, bet gal jūs truputi atleidot vadeles ir žaidėjai išsilakstė... Nesuprantu kuo tas LRG.LTelis ir kaimelių gyvenimas tokie populiarūs? Žodžiu linkiu jums sekmės bei ateisiu aš bei daug žmonių turėtų ateiti ant pačio starto. Good luck.
29 May 2013 - 15:47 PM
Galiu tik padėkoti Nostesi ir Zigmantui už jų tokį triūsą, galvojau, kad jau apleidot serverį, bet pasirodo ne. Linkiu visokeriopos sėkmės starte, asmeniniame gyvenime ir šiaip. Dar norėčiau pasakyti, kad galite visada prašyti mano pagalbos jei kokios reik, visada padėsiu, nes ir jums po tokio atnaujinimo reikia pasiilsėti .
Pagarbiai Neo_Gigantas.
Kam nesunku paspauskit šias nuorodas - http://lrg.lt/index.php?id=101
http://www.lrg.lt/in...te=Neo_Gigantas
Thank you.
29 May 2013 - 16:31 PM
Galvoji kam įdomu, kuo ypatingas LRG serveris? Ką jis pirmas pasiekė ir sukūrė? Visiems įdomu tik tai, koks žaidimas jame dabar, ką jis dabar turi, taigi tie pasikartojantys priminimai tik veltui gaištas laikas mano manymu.
O va dėl atnaujinimų esu geros nuomonės, išties nesitikėjau, kad tiek visko nuveiksit per tą laiką. Džiugu, kad vėl griebiatės unikalumo ir nebijot drąsių idėjų. Taip pat kaip ir Jūs visi, tikiuosi išvysti nemažą skaičių žaidėjų.
Šaunuoliai.
LRG geriausias!
29 May 2013 - 19:27 PM
Puiku tai puiku, džiaugiuosi, bet noriu gauti leidimą prisijungti į serverį :/
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
29 May 2013 - 19:29 PM
va cia tai tikra bomba visai Lietuvai, tokio unikalumo dar tikrai NIEKUR nebuvo !!! Labai dziugu, kad atsirado zmogus su pilna ideju galva, noru, tikslu jas igyvendinti Dar siulyciau imest i koki "gameriu" foruma sita straipsni, arba i facebook lrg.lt grupe Na ka gi, malonaus darbo, lauksim serverio atsidarymo!!!
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: geriausias samp serveris, lietuvos realus gyvenimas, unikalu
|
Kita →
SA:MP video →
Lrg.lt Lithuania Sa:mp ProjectTemą pradėjo Micky_Dean , 30 Jul 2013 Lrg.lt, lrg, samp lrg and 5 more... |
|
|
|
|
Pagrindinis →
Svarbi informacija →
Viskas kas jau įvykę →
Lrg.lt Samp Serveris Kas Bus Toliau Ką Galvojame?Temą pradėjo Deividas_Nasaris , 05 Jul 2013 geriausias samp serveris and 2 more... |
|
|
|
|
Pagrindinis →
GM atnaujinimai →
Update 2.0 Belaukiant Atnaujinimas 1.6Temą pradėjo Samp_Tevas , 02 Jul 2013 serverio atnaujinimai and 5 more... |
|
|
|
|
Pagrindinis →
GM atnaujinimai →
Update 2.0 Belaukiant Atnaujinimas 1.5Temą pradėjo Deividas_Nasaris , 27 Jun 2013 serverio atnaujinimas and 5 more... |
|
|
|
|
Pagrindinis →
GM atnaujinimai →
Belaukiant Didelio Update - Atnaujinome Šį Bei TąTemą pradėjo Deividas_Nasaris , 20 Jun 2013 serverio atnaujinimas and 2 more... |
|
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok