Išeis išeis, padarys wipe ir vėl sulysit atgal, kur gi jūs daugiau eisit be LRG...
Cha, cha. Yra žmonių kurie nėra tokie noliferiai pavyzdžiui kaip tu ir brangina savo laiką. Aš irgi palikčiau serverį jeigu man viska anuliuotu, kuomet aš dėjau pastangas ir viską kėliausi. Netgi tai nėra gobšumas ar turtų troškimas tai elementari logika.
Seniems serverio žaidėjams ,,super duper`` zigmo update nusibos po 2 kalendoriniu dienų, naujiems žaidėjams ant update bus visiškai nusispjaut, nes jie dar nesigaudys kur kumpis o kur sūris.
Dauguma naujoku kurie bandė įsižaisti serveryje jį paliks. Naujokai kurie ateis po WIP'es dauguma jų išeis iš serverio po pirmos valandos, kita dalys pagalvos, kad čia naujas serveris ir galės gauti admin, galbūt dar trumpam užsilaikys.
Telieka monotoniški "veteranai" kurie serveri laiko kaip savo karalyste, jo žaidėjus savo geriausiais draugais, o savininką ir pagrindinius adminus svarbesniais už savo tėvus.
ISPĖJIMAS:Savo pranešimu, nenoriu sumenkinti nei vieno šio serverio žaidėjo, jeigu jums patinka nolifinti, tuomet šaunu linkiu užsikelti dar daugiau xp nei buvote užsikėle iki šiol!
BUČKIS JUMS