10 dienos atnaujinimo koreagavimas - 2013.02.11 - Puslapis 2 - GM atnaujinimai - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

10 dienos atnaujinimo koreagavimas - 2013.02.11

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
45 atsakymai į šią temą

James_Cool

James_Cool

Priklausomas nuo forumo

• 577 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 6d 2v 38m 33s
  • MiestasKlaipėdos raj.
Reputacija: 47
Monstras
Pasisekė :DŠie atnaujinimai patys geriausi :)

http://www.part.lt/i...dbe88b4a373.bmp
  • 0

3f0f2779ad7d94ac5dc723ab31baae44935.jpg

Rok_Miik

Rok_Miik

Priklausomas nuo forumo

• 585 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 37s
  • MiestasMarijampolė
Reputacija: 0
Neutralus
Ką jūs čia kalbat apie tą Team Speaką. Tėvai jums išvis gėda turi būt. Po mano išėjimo neliko jokio reikalavimo kalbėt per TS. Naujasis DPKT išvis trenktas atsiprašant. Į direktorius renka beraščius vaikus, kaip Donatas'Nokia, Alikiux ir t.t. Pastarasis išvis končinas vaikas, naudodamas admin komandas šaudosi su Bananais, daro /to į susišaudymą, daro relog išvengiant mirties. Tokiem išvis uždraust žaist.
  • 0
ESU MESKINAS RUDNOSIS... !!!

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas
Direktoriu apklausa nera pilnai uzbaigta ten yra tik 10 klausimu kolkas, bus daugiau :)
  • 0

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Samp_Tevas

Samp_Tevas

Forumo dvasia

• 2799 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 58d 17v 34m 49s
  • Žaidimo nikas:Samp_Tevas
Reputacija: 1504
Mylimas

Ką jūs čia kalbat apie tą Team Speaką. Tėvai jums išvis gėda turi būt. Po mano išėjimo neliko jokio reikalavimo kalbėt per TS. Naujasis DPKT išvis trenktas atsiprašant. Į direktorius renka beraščius vaikus, kaip Donatas'Nokia, Alikiux ir t.t. Pastarasis išvis končinas vaikas, naudodamas admin komandas šaudosi su Bananais, daro /to į susišaudymą, daro relog išvengiant mirties. Tokiem išvis uždraust žaist.

:) nesupratau del ko man turetu buti geda. As negaliu priziureti simtus zaideju, kiek galiu tiek padedu kiekvienam kuris tvarkingai raso i Lrg_Fanas skype. Darau atnaujinimus. Manau savo pareiga projektui atlieku su kaupu.
Jeigu matote, kad blogai elgiasi administracija dekite ispejimus ir jie leks is savo postu.

Mano manymu geriausias budas butu tiems kurie peikia pasiziureti i save. Pradeti reformas daryti nuo saves. Kiekvienas zaidejas turi galimybe padeti LRG eiti tinkamu keliu, tam nera butina buti adminu. Zaiskite graziai, tvarkingai ispekite admin apie nusizengimus ir projektas laikui begant bus AUKSINIS :)
  • 0

Paveiksliukas

KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!

Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!

Pramerk akis, pažvelk aplink.

Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?

Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!

Rok_Miik

Rok_Miik

Priklausomas nuo forumo

• 585 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Neutralus

Kol nebuvo durnų reikalavimų, administracijoje nebuvo naro Billy, aš dariau viską, kad tik būtų geriau. Jei apie Mr. Rudnosiuką kalbant - končinas vaikas. Gal 3 skirtingais nikais žaidžia serve. Ant jų visų uždėtas adminas, o tas vaikas su skirtingais nikais bando paimt visą valdžią. Paimt į savo rankas kuo daugiau pareigų. Taip pat ne paslaptis, kad dar turi vieną acc, su kuriuo daro nesamones. Dm, drive by mieste, visus kolioja. Tegul :) nėra čia ko džiaugtis tais rekordais. Greitai tas vaikas atvers kitą savo knygos pusę :)
  • 0

SvečiasVazGis_

SvečiasVazGis_
Kas per nesamone su tais egzaminais :D Pradedu egzamina ir išmeta klausimą: Kaip manote ar gerai išlaikete egzamina nu paspaudžiu ir įšmeta kad neišlaikiau nors tik 1klausimas buvo
  • 0

Mindaugas_Gilze

Mindaugas_Gilze

Gerbiamas

• 321 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 5d 13v 56m 46s
  • MiestasAlytus :)
Reputacija: 8
Neutralus
Saunus atnaujinimai , labai patiko tie egzaminai. Isbandziau, PUIKU! :))
  • 0

SvečiasVazGis_

SvečiasVazGis_
Ir beje zigmai armija jau tikrai žiauriai nuskriaudei nes Aro Burys daro nesamones per daug juos iškėlet...
  • 0

Ciuvas.

Ciuvas.

Isgivenes abu pasaulinius karus.

• 1565 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 4v 32m 59s
Reputacija: 211
Gangsta shit

Ir beje zigmai armija jau tikrai žiauriai nuskriaudei nes Aro Burys daro nesamones per daug juos iškėlet...

Tiesiog arą reikia patobulinti ir išrinkti gerą direktorių. Manau yra sumapinta ne viena ''Swat'' (Lietuviškai aras) Bazė. Tad manau ten galima palikti Policijos departamentą na nueiti susimokėti baudą ar panašiai. O dėl aro pritariu , per daug jie sau leidžia. Suprantu jei gyventų normaliai gaudytų , bet juokinga. Neseniai turiu draugą armijoj na ir pradėjo vytis aras mus tai mes paslepėm tą draugą ballas viduj ir ballas bazėjė apie 30 mentų. Na vaizdas buvo smagus , bet dabar galvoju gi armija saugo žmones ir už tia juso baudžia?:D Siūlau padaryti taip , kad armija būtų visai kita parapija.Aras gaudo policiją jei jie jau ne tiap ką nors padaro o armija kaip pats sakėt skirta kariaut. Tad mano pasiūlymas būtų įdėti Swatų skin arui pakeisti bazę.(Yra ne vienas geras mapp darbas) ir padaryti , kad neitų bausti armijos.

Dėkui už dėmesį.
  • 0

Russo

Russo

Meme 'n corgi lord

• 1962 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 2v 31m 43s
Reputacija: 361
Savas veidas

Kol nebuvo durnų reikalavimų, administracijoje nebuvo naro Billy, aš dariau viską, kad tik būtų geriau. Jei apie Mr. Rudnosiuką kalbant - končinas vaikas. Gal 3 skirtingais nikais žaidžia serve. Ant jų visų uždėtas adminas, o tas vaikas su skirtingais nikais bando paimt visą valdžią. Paimt į savo rankas kuo daugiau pareigų. Taip pat ne paslaptis, kad dar turi vieną acc, su kuriuo daro nesamones. Dm, drive by mieste, visus kolioja. Tegul :) nėra čia ko džiaugtis tais rekordais. Greitai tas vaikas atvers kitą savo knygos pusę :)

Sutinku juk jis pirktinis admin yra
• Chris_Brown [0/3] ( pirko ) [Atsakingas už unjail]
ir dar duoda būti atsakingam už kažką?? Kodėl tada neduodama kitiems pirktiniams administratoriams? Tom'Tom,Liutas'Cortez?? Kodėl juk jie yra gan atsakingi ir susitvarkytų. O kodėl tada neduodate moderatoriams už kažką būti atsakingam? Aš manau visi pirktiniai admin/moderatoriai turėtų būti lygus ir pirktiniai neturėtų būti už kažką atsakingi, nes jei jie pirko reiškia jų išrinkti nenorėjo, o jei nenorėjo reiškia neverti.
  • 0

Aistė

Aistė

Priklausomas nuo forumo

• 712 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 26d 4v 10m 12s
  • MiestasNaujoji Akmenė
Reputacija: 513
Mylimas

Jus neturite teises kariauti pries Aro buri. Jie priziures jusu darba, jus turite paklusti.
Jusu misija tvarkyt gaujas, manau neesate paneles ir sugebesite su tokiais ginklais susitvarkyti.

Panelės dar geriau moka tvarkytis su ginklais nei kai kurie vaikinai.  |(
O kalbant apskirtai apie atnaujinimus, tai viskas super. Kažkas minėjo, jog nereikalingi armijai malūnsparniai - klystat! Kaip tik jis puikus daiktas įveikti tolimoms distancijoms. Ir dėl egzaminų - šaunu.
  • 0

B2WhvPC.jpg

AM to AG

سيبيريا` فوكسوناس

سيبيريا` فوكسوناس

Siberian Fox - The Legendary Hunter

• 1596 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 31d 13v 3m 31s
  • MiestasPrienai
Reputacija: 196
Gangsta shit
Krč. Kažkokią nesamonę padarėt. Jei ir Aras turi /ita /bauda ir t.t. tai kodėl ir armija negali turėt? Neseniai gavau star už Non-Rp nors gerai važiavau. Ir šiaip, Aras turėtų laukt policininko pagalbos šauksmo, kad galėtų padėti. O kol nėra iškvietimų, ramiai važinėti miestu. Kaip armija. Mes galim tik važinėti.
  • 0

stats.php?id=110&img=1

76561198101701587.png graphic.png

"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .

Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
"
 MUSIQQ - Sekundes

Vilius_Mazeika

Vilius_Mazeika

Gerbiamas

• 319 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21m 22s
Neutralus
Idomus atnaujinimai ir labai keistai man su egzaminais as ju dar netikrinau bet manau lengva sukciauti ten
  • 0

449.png

Rok_Miik

Rok_Miik

Priklausomas nuo forumo

• 585 Pranešimai
  • MiestasMarijampolė
Neutralus

ir dar duoda būti atsakingam už kažką?? Kodėl tada neduodama kitiems pirktiniams administratoriams? Tom'Tom,Liutas'Cortez?? Kodėl juk jie yra gan atsakingi ir susitvarkytų. O kodėl tada neduodate moderatoriams už kažką būti atsakingam? Aš manau visi pirktiniai admin/moderatoriai turėtų būti lygus ir pirktiniai neturėtų būti už kažką atsakingi, nes jei jie pirko reiškia jų išrinkti nenorėjo, o jei nenorėjo reiškia neverti.

Visa tai tik įrodo, kaip giliai jis įnėręs. Gaila, bet pats Zigmas to nepripažįsta. Tai ir yra graudžiausia.
  • 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Kas per nesamone su tais egzaminais :D Pradedu egzamina ir išmeta klausimą: Kaip manote ar gerai išlaikete egzamina nu paspaudžiu ir įšmeta kad neišlaikiau nors tik 1klausimas buvo

Armjos testas nesukurtas todel  taip yra. Nes direktorius neturi nej taisykliu nej nieko nebuvo is ko kurt testo :) Armija nera nuskriausta tiesiog ji nezino ka daryti :)
  • 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
  • MiestasVILNIUS
Mylimas

Visa tai tik įrodo, kaip giliai jis įnėręs. Gaila, bet pats Zigmas to nepripažįsta. Tai ir yra graudžiausia.

bet pl pl o tu pats nepirktinis buvai ?! PAts buvai pirktinis ir kylai i admin ir buvai uz kazka atsakingas, o kad pirktiniai uz nieka nera atsakingi tai klysti pasiziurek kiek temu priziuri pirktiniai :)

DoublePost || +10% įsp.

• 0

Kastytis_Malbor

Kastytis_Malbor

Savas

• 111 Pranešimai
    • :
  • MiestasToli
Neutralus
už, gerai padarytą :)
  • 0
Fuck yea :D

Augiuxas_Sarpley

Augiuxas_Sarpley

Senbuvis

• 776 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 57m 12s
Reputacija: 35
Nuostabu!
Geri atnaujinimai,o kalbant apir Rok_M tai išvis tau patariu čia nesamonių nerašinėti.
''Kai aš buvau,kai aš buvau...'' na ir kas kad buvai? - Nesi,taip kad yra kaip yra ir nieko nepakeisi dabar,nors kažkodėl daugumai patinka kaip dabar yra taip kad jai tau kažkas nepatinka,manau turėtum pabandyt prisitaikyti o ne skūstis ir kažką bandyti sugėdinti...
  • 0

Domce.

Domce.

baxuras esi zaza turi

• 529 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 1v 28m 5s
  • Miestasklajpėda
Reputacija: 38
Nuostabu!
Nei malunsparnio nei hydros nepanaudosi... Tai kam ji? Šiaip su testais gerai padaryta :P patinka  (coffee)
  • 0

Winstonas

Winstonas

rar

• 868 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 21d 15v 57m 57s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 194
Gangsta shit
Geeeras dalykas tie egzaminai, nesiruošiau nieko iš ADMINŲ egzamino, iš bendro išsilavinimo išlaikiau ant 85%, 17/20 atsakymų teisingi :D
  • 0

♔   Dabartinis LS/SF išmaldos karalius  

Jeigu nori man paaukoti, mane rasi LS/SF išmaldoje.

Dabartinis serverio Anekdotų Karalius 

x1ay.png

2515e83f793c66f9dadcc47a1d705d13192.png

468731be55d4533f9ccc53fb8094051743.png

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok