Change

DM mažinimas - 2013.02.01
Autorius
Samp_Tevas
, Feb 01 2013 01:02 AM
01 February 2013 - 16:30 PM
Nu viskas labai gerai ypač dėl žuvų biškį litukų užsidirbsiu
O Admin nenuima lt už /ginklai?
5
/VGUN ir /GINKLAI (moderatoriams) nuo šiol apmokęstinami 1000 Lt.
http://samp.lrg.lt/i...hp?topic=9138.0
Atidžiau skaityk. ;)
puikūs atnaujinimai kaip visad.

01 February 2013 - 22:16 PM
Tik man rimtai irgi nepatiko dėl /vgun /ginklai ,kam tada pirkt tą vip`ą/admin`ą?
[9:53:59 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Nu tai aišku
[9:54:52 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Patariu nepirkt vipo.. Ginklai 1k kainuoja
[9:55:27 AM] Arnas.: ir nepirksiu net nežadu
[9:55:43 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Aš db kai prarasiu jį tia ir nebepirksiu
[9:55:50 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: čj toj /vp mokamą padarys
[9:55:53 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: arba /v
[9:58:28 AM] Arnas.: aha
+ padidino vip kainą ,ir džiaugtis turėtumet ,kad dar kažkas perka vip`ą. Kam real pinigus mokėt, jaigu dar reikia mokėt samp lt?
[9:53:59 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Nu tai aišku

[9:54:52 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Patariu nepirkt vipo.. Ginklai 1k kainuoja
[9:55:27 AM] Arnas.: ir nepirksiu net nežadu
[9:55:43 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: Aš db kai prarasiu jį tia ir nebepirksiu
[9:55:50 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: čj toj /vp mokamą padarys
[9:55:53 AM] °)̲̅√IṔ̲̅(° A_I_D_A_S: arba /v

[9:58:28 AM] Arnas.: aha

+ padidino vip kainą ,ir džiaugtis turėtumet ,kad dar kažkas perka vip`ą. Kam real pinigus mokėt, jaigu dar reikia mokėt samp lt?
02 February 2013 - 13:25 PM
Išsireikšiu dar biški. Žodžiu taip, už 1k, gaunu 200 teh kulku. Tai nieko neduoda, nes mes turim mest savo darbus ir padėt žaidėjams. O už tai ką gaunam? Nieko. Jei būtų koks atlygis už pagalbą, tarkim po 1k, po 2k, tuomet ir būtų gerai su ginklais, nes būtų maždaug balansas. O dabar bankrotas. Tiesiog negali nei normaliai dirbti nes palikus priekaba gali ją nuvaryti, nei žaidėjams padėti, turi pasirinkti viena, bet kad ir kaip bebūtų eini į minusą.
[url=http://plug.dj/loud/]
Come here.
02 February 2013 - 14:27 PM
Oh matai blet koks pagyrūnas.. Pasigyrė, kad Armijos direktorius.Puikus atnaujinimai, įpač dėl DM mažinimo, ir dėl žolės, puiku. O kadangi esu Armijos direktorius, begant laikui pakeisiu temas.
Šaunu Zigmanatai, bet pamėginkit ką nors naujo,ne vien GRP sistemas

Reikia pagalbos? AŽ.
04 February 2013 - 12:10 PM
upranti kai PD tikrina /tkr jam neviada parodo, kad tu turi zoles, tai va ta galimybe kad rodys reciau ir yra padidinta Bet tiksliai nzn man atrodo jog tik gaujom taip yra
Ne tik gaujom, dyleriams irgi, as turiu gal 500g zole ir kiek mane tikrino dar nei karto neaptiko, o tikrino maziausiai 10 kartu
- "One thing you wanted to happen is often the best thing that never happened" : )
04 February 2013 - 12:13 PM
To jau negaliu, nes darbu id skiriasi. Plius manome viena darba perdaryti i swat.
o dar turi padaryti,kad eitų lipti į LS PD car.
Ar pasirodė ar parašė ''swat''Na jei taip tai manau būtų puiku. O atnaujinimai blogi o blogiausia dėl /vgun jūs manote , kad jei ginklus vipai Pirks bus mažiau DM?Dėja ir dabar kiti kai turi užsikrove milijonus jiem gal ir neblogai , bet kiti vos 500k turi. Dabar jei Vip'as nori pasiimti ginklų na tūkstantis jau nieko , bet jei jau tie ginklai mokami tai sakau gal padidinti kulkų skaičių?Po 100 kulkų...
04 February 2013 - 17:27 PM
Naktimis, kiek aš esu pastebėjas iš savos patirties, tikrai geriau einasi, aplinkui tylu ramu, niekas neknisa proto ir t.t.... OOO dėl Vipams, ar moderatoriams mokamų dalykų, aš esu nusimines, ooo toliau viskas liuks....
Don’t play this game, but maybe someday you will see me...
Seniai Seniai Buvau Sigitas_Nesvarbu
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok