Change

Ginklų, vaistų išvežiojimo sistema /SANDELIAI, /UNTARGET- 2013.01.24
Autorius
Samp_Tevas
, Jan 24 2013 10:51 AM
24 January 2013 - 10:51 AM
GM ATNAUJINIMAI
Atnaujinimai kurie jau įkelti į serverį.
1
Nuo šiol, dyleriai, furistai, medikai turės daugiau darbo. Kaip visa tai vyks?
Kaip jau žinote daugelis darbų turėjo ginklų dėžes, jos visada buvo pilnos.
Nuo šiol taip nebus. Medikai šias dėžes turės papildyti vaistais, dyleriai šaudmenimis.
Dyleriams šaudmenis pristatys furistai. Vienu atvežimų į sandėlį bus padėta 50 pakuočių ginklų ar medikamentų. Kai sandėlyje liks mažiau nei 20 pakuočių galima sandėlį bus papildyti vėl. Pinigai nusiskaičiuos iš darboviečių pelno 10000 Lt. Atvežęs ginklus ar medikamentus žaidėjas gaus 5000 Lt, ir savo darbovietės biudžetą papildys 5000 Lt.
2
/UNTARGET – perkrauti policijos radarą, kad neberodytų sekamų žaidėjų.
3
/DMENU jusų pageidavimu buvo patobulinta, kad darbuotoją galėtumėte įspėti kas 30 min.
Manau to užteks, kad darbuotojas susiprastų kaip reikia elgtis.
Pagarbiai, Samp_Tevas
Atnaujinimai kurie jau įkelti į serverį.
1
Nuo šiol, dyleriai, furistai, medikai turės daugiau darbo. Kaip visa tai vyks?
Kaip jau žinote daugelis darbų turėjo ginklų dėžes, jos visada buvo pilnos.
Nuo šiol taip nebus. Medikai šias dėžes turės papildyti vaistais, dyleriai šaudmenimis.
Dyleriams šaudmenis pristatys furistai. Vienu atvežimų į sandėlį bus padėta 50 pakuočių ginklų ar medikamentų. Kai sandėlyje liks mažiau nei 20 pakuočių galima sandėlį bus papildyti vėl. Pinigai nusiskaičiuos iš darboviečių pelno 10000 Lt. Atvežęs ginklus ar medikamentus žaidėjas gaus 5000 Lt, ir savo darbovietės biudžetą papildys 5000 Lt.
2
/UNTARGET – perkrauti policijos radarą, kad neberodytų sekamų žaidėjų.
3
/DMENU jusų pageidavimu buvo patobulinta, kad darbuotoją galėtumėte įspėti kas 30 min.
Pagarbiai, Samp_Tevas
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
24 January 2013 - 10:55 AM
Na gal kitiem darbam suprantu , bet matau jūs nepagalvojot apie armiją.Skaitykim esu armijos darbuotojas pasiemu hydra ir gaunu įsp ir toliau vrau su hydra , nes esu įsitikinęs , kad įsp gausiu po 30min taigi su hydra galima varyt , 1.30h.manau , jog reikia įdėt vėl , kad eitų išmest iš darbo , nes pats buvau armijoje ir už KT naudojimą reikėtų ne 1įsp duot o mest iš darbo.
Tokia mano nuomonė.
Na gal kitiem darbam suprantu , bet matau jūs nepagalvojot apie armiją.Skaitykim esu armijos darbuotojas pasiemu hydra ir gaunu įsp ir toliau vrau su hydra , nes esu įsitikinęs , kad įsp gausiu po 30min taigi su hydra galima varyt , 1.30h.manau , jog reikia įdėt vėl , kad eitų išmest iš darbo , nes pats buvau armijoje ir už KT naudojimą reikėtų ne 1įsp duot o mest iš darbo.
Tokia mano nuomonė.
24 January 2013 - 10:57 AM
Tam yra administracija, kuri mielai jums pades, ypac padeda /MUTE ar /KICK/DMENU jusų pageidavimu buvo patobulinta, kad darbuotoją galėtumėte įspėti kas 30 min.
Tokia mano nuomonė.
24 January 2013 - 10:57 AM
Tokia mano nuomonė.
Dėl to galima rašyti administratoriams , nes administracija baudžia už neteisėtą KP naudojimą .
24 January 2013 - 11:18 AM
Kaip supratau Ligoninei atsiras dėžė kurioje reikės pasiimti vaistus?
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
24 January 2013 - 13:01 PM
Nike /sandeliai
YRA 1 problema/furistas Dylerių šaudnemys. Reikia įdėti pasikrovimą ir iškrovimą su tam tikru kroviniu va tada nice
Bet su /dmenu lb gerai.
Nera pasikrovimo. Sia sistea kuriau pats, bijau, kad ir taip ginklu nespes gabenti i bazes, tad jei dar butu pasikrovimas... Tiesiog atvaziuja furistas, dyleris ar medikas, ji praledzia pro vartus kazkas is darbuotoju, uzeuna ant dezutes ir padeda ginklus ar vaistu i sandeli. Ir gali vaziuoti aptarnauti kito tasko jei toks yra.
Veliau kai isizaisite, matysime klaidas, tada ir darysiu sios sistemos tobulinima.
24 January 2013 - 14:39 PM
jo labai gerai esu pats dyleris ir bus tikrai idomiau žaisti o mum dyleriams reiks ka nors pristatyti ar tik laukti ka mums pristatys ?
Jus ir pristatinesite ginklus tiems darbams kuriems ju reikia. O kam reikia rasite per /sandeliai
jums ginklus tieks furistai, nes butu kvaila jei patys sau juos tiektumete.
Medikai isvezios visiems vaistus, kad galetumete gydytis uzlipus ant ginlu dezes.
24 January 2013 - 15:05 PM
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok