Change

SAMP SERVERIO ATNAUJINIMAI - 2012.12.01
Autorius
Samp_Tevas
, Nov 30 2012 14:56 PM
30 November 2012 - 14:56 PM
Sveiki,
Pirmą kartą pranešu apie atnaujinimą dar jo neįkėlęs.
Taigi, yra žaidėjų kurie nusiperka namą ir nebežaidžia mūsų serveryje.
O gal daugelis norėtų tokį įsigyti!
Nuo šiol būkite atidūs ir būtinai savo namus aplankykite į savaitę kartą,
galite duoti draugui raktą, jis gali prižiūrėti. Neaplankius namo, bent kartą į savaitę, jį galima bus apiplėšti.
Prieinate prie namo rasote /lauztuvas [namo id], ir jei namas neprižiūrimas iėjus į vidų pasiimsite dešimtą dalį namo sumos. O savininkas už parduotą namą gaus taip pat tiek maziau.
Antrą kartą namą apiplėšti galėsite po savaitės ir taip penkis kartus.
Po penkto apiplėšimo sistema automatiškai parduos žaidėjo namą.
Tai puikus būdas užsidirbti puikaus pinigėlio. Apiplėšus namą jus gali pagauti policija, ir jei rankose turėsite LT jūs būsite pasodintas už grotų. Tad skubėkite pinigus nunešti į banką, arba paslėpti po akmeniu : D .
Sėkmės
Pagarbiai, Samp_Tevas
Pirmą kartą pranešu apie atnaujinimą dar jo neįkėlęs.
Taigi, yra žaidėjų kurie nusiperka namą ir nebežaidžia mūsų serveryje.
O gal daugelis norėtų tokį įsigyti!
Nuo šiol būkite atidūs ir būtinai savo namus aplankykite į savaitę kartą,
galite duoti draugui raktą, jis gali prižiūrėti. Neaplankius namo, bent kartą į savaitę, jį galima bus apiplėšti.
Prieinate prie namo rasote /lauztuvas [namo id], ir jei namas neprižiūrimas iėjus į vidų pasiimsite dešimtą dalį namo sumos. O savininkas už parduotą namą gaus taip pat tiek maziau.
Antrą kartą namą apiplėšti galėsite po savaitės ir taip penkis kartus.
Po penkto apiplėšimo sistema automatiškai parduos žaidėjo namą.
Tai puikus būdas užsidirbti puikaus pinigėlio. Apiplėšus namą jus gali pagauti policija, ir jei rankose turėsite LT jūs būsite pasodintas už grotų. Tad skubėkite pinigus nunešti į banką, arba paslėpti po akmeniu : D .
Sėkmės
Pagarbiai, Samp_Tevas
KARTOKITE 100 KARTU: LRG GERIAUSIAS SERVERIS! IR ĮVYKS STEBUKLAS!
Darau atnaujinimus būsimo 100 žaidėjų rekordo proga !!!
Pramerk akis, pažvelk aplink.
Ar nejauti, kad rytas šis Kitoks nei vakarykštis?
Nusišypsok ir pasveikink LRG Draugus!!!
30 November 2012 - 14:58 PM
Patys PD vogs namus... Tikrai nekažką...
O nesusibugins taip, kad 5 žaidėjai galės apvogti tą patį namą ir jis parsiduos po savaitės
beto nerašo namo id kai jau yra nupirktas, tad galima džiūgauto, kad nebus mano pavogtas
O nesusibugins taip, kad 5 žaidėjai galės apvogti tą patį namą ir jis parsiduos po savaitės

30 November 2012 - 15:40 PM
O nesusibugins taip, kad 5 žaidėjai galės apvogti tą patį namą ir jis parsiduos po savaitėsbeto nerašo namo id kai jau yra nupirktas, tad galima džiūgauto, kad nebus mano pavogtas
: D toks jausmas, kad jus nebunate serveryje ir nesuprantate kaip visad nutinka.
1 Namu id matosi ir nupirkus.
2 Butinai buginsis

3 Galiu padaryti kad PD negaletu vogt... Bet jei jie vogs gali buti ismesti is darbo, nes pranesimas tai bus rodomas visiems pareigunams. Tereikia padaryti saziningiems PD skryna.
30 November 2012 - 17:39 PM
Tikrai neblogi atnaujinimai, jau kažkas naujo
, o sakyk, kaip suprasti šitą Tereikia padaryti saziningiems PD skryna?

Kam nesunku paspauskit šias nuorodas - http://lrg.lt/index.php?id=101
http://www.lrg.lt/in...te=Neo_Gigantas
Thank you.
30 November 2012 - 19:04 PM
O nesusibugins taip, kad 5 žaidėjai galės apvogti tą patį namą ir jis parsiduos po savaitėsbeto nerašo namo id kai jau yra nupirktas, tad galima džiūgauto, kad nebus mano pavogtas
: D toks jausmas, kad jus nebunate serveryje ir nesuprantate kaip visad nutinka.
1 Namu id matosi ir nupirkus.
2 Butinai buginsis, tai sako mano patirtis. Kas buginsis ta ir taisysime.
3 Galiu padaryti kad PD negaletu vogt... Bet jei jie vogs gali buti ismesti is darbo, nes pranesimas tai bus rodomas visiems pareigunams. Tereikia padaryti saziningiems PD skryna.
Iš tiesų tai taip, nebūnu aš serve, o tik forume stebiu kas vyksta. Na, bet ateisiu plėšti namus. O su PD susitarsim

30 November 2012 - 19:24 PM
Na nežinau turiu šitokia vilą ir tikrai nenoriu jos prarasti aš negaliu dabar būti aktyvus gal kokias 2sav. tai ...........
Apsiverksiu
mano kompas sugedes
jau galvok, kad neturi, pasiimsiu aš :DD
30 November 2012 - 20:19 PM
30 November 2012 - 21:00 PM
Jei daugui nuo savo namo davete raktus, tegu jis nueina i savaite karta i jusu vila ir niaks neapvogs.Na nežinau turiu šitokia vilą ir tikrai nenoriu jos prarasti aš negaliu dabar būti aktyvus gal kokias 2sav. tai ...........
Apsiverksiu
mano kompas sugedes
Vila prarasite tik 5 karta apvogiant jusu nama, tad praeis daugiau nei menuo... As manau, kad jei zaidejas nesijungia i serveri menesi, tai tegu kiti dziaugaisi jo vila. Gal padides online vien del bailiu

30 November 2012 - 21:19 PM
O tai bet kuris asmuo apvogęs 5 kartus, ar tik taspats? Ir atitenka jam ar serveris parduoda? O kaina būna kokia buvo jo?
Kam nesunku paspauskit šias nuorodas - http://lrg.lt/index.php?id=101
http://www.lrg.lt/in...te=Neo_Gigantas
Thank you.
30 November 2012 - 21:32 PM
Aš ir šian bandžiau ant bairio pažiūrėt ar viskas tvarkoi, tai rašinėjau ten tuos /laužtuvas id, bet iš vis nieko nerašo.
01 December 2012 - 01:46 AM
Taip, ne visi moka apiplesinetReik moket
pirma parasai ir eini ant pickup ir ismeta lentele...

Nesvarbu kas apiples, jei namas bus apiplestas 5 kartus jis automatiskai anuliuosis, kompensacijos savininkas negaus. Jei bus apiplestas tarkime 4 kartus ir savininkas parduos sitemai, tai gaus maziau tiek kiek buvo pavogta. Jei perduos draugui tai ir liks namo verte su apiplesimu nuostoliu.
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok