Change
Anketa Į Administratorius | Deiwis ' Lotus
Autorius
Deiwis_Lotus
, Feb 28 2018 13:46 PM
Anketa Admin Deiwis Lotus
28 February 2018 - 13:46 PM
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deiwis ‘ Lotus
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 104k
3. Jūsų amžius? : 21
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? : Eventu metu norėčiau pats viską atlikti, nes dabar tenka prašyti admin: /egun /eheal ir pnš. Iškvietimų prasme niekas nepasikeistų, vistiek taip pat šauniai padėčiau. Taip pat reikalingos pareigos tam, kad realiu laiku galėčiau prabanint cheatą arba neteisingai nubaustus lrgiečius, perbaust arba išteisint. Na aišku ir tam, kad galečiau pildyt anketą į Superius.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Paprasta: aš esu senbuvis, drįsčiau teigti, jog čia esu ilgiau išbuves admin pareigose, nei paprastu žaidėju. Turiu nemažą patirtį pareigose, moku baudimus ir taisykles. Na ir šiaip fainas esu.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Pirmiausia buvau geras moderatorius: rengiau eventukus, padėjau žaidėjams, palaikiau tvarką servuke.
Neįvykdžiau jokių pažeidiminų, neprisirinkau įspėjimų ar kitaip neapgadinau administracijos reputacijos. Žodžiu, šauniai atlikau pareigas!
6. Ar turite mikrofoną? : turiu mc, bunu TS.
7. Jūsų skype ID? : nebenaudoju, vyrai, jau tokio dalyko.
Raudonojo kryžiaus direktorius - dėl darbo kreipkitės į PM!
Moderatorius serveryje - dėl pagalbos žaidime irgi į PM!
28 February 2018 - 18:32 PM
Uz! Lotus'as FTW i administratorius. Esu ne karta mates kaip padedi zaidejam ir su visomis kliutimis lengvai susidoroji.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
04 March 2018 - 16:14 PM
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Anketa Admin, Deiwis, Lotus
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Deiwis ' Lotus Į Super Admin Postą.Temą pradėjo Deiwis_Lotus , 09 Feb 2014 Deiwis, Lotus, Deiwis_Lotus, awww |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok