1. Vardas_Pavardė žaidime? : Martis_Martini
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 164686
3. Jūsų amžius? : 20
4. Kokiu tikslu jums reikalingas Super.Admin postas? Noriu prisijungti į Jono gretas turint omeny serverio priežiūrą, testavimą ir t.t. Nusibodo pirkt tą adminą už kreditus.
5. Kodėl į Super.Admin post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Na jei žiūri į klausymą tiesiogiai - nėra konkurentų(bent iš anketų). Jei rimtai, tai esu visiems žinomas, bent jau matomas serveryje kasdien vakaro metu. Taip pat esu gan draugiškas, visada priimu žmones jei nori pabendrauti, kas veda prie lengvesnio žaidimo ir geresnės nuotaikos pačiame serveryje. Kai turiu viską: gerus pažįstamus, pinigų, norimą darbą ir t.t. serveryje, belieka tik kilti serverio prižiūrėtojo karjeros laiptais, ko, mano nuomone, trūksta ir reiktų dėl to padirbėti kitiems mano kolegoms ;)
6. Ką gero nuveikėte būdamas Administratoriumi? : Neleidau veistis čyteriams, žinoma, suteikdamas jiems teisę pasitaisyti. Buvau gan aktyvus. Padariau keletą event'ų(daug nedariau, kadangi žaidėjai labiau mėgsta sėdėti prie ligoninės nei aktyviau pašokinėti). Išdaviau Jonui keletą bug'ų. Taip pat negavau nei vieno įspėjimo, papeikimo.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip, lauksiu atrankos.
7. Jūsų skype ID? : Nenaudoju, kadangi turiu problemų su javascript. TeamSpeak užtat turiu.
Change
17 February 2018 - 23:22 PM
18 February 2018 - 13:18 PM
Sakau už, tikrai esi svarbi persona šiam serveryje, bet kaip super administratorius turėtum išsikelt žymiai aukštesnius reikalavimus. 5 klausime tu parašei, kad esi bendraujantis, padedantis kaip suprantu. tai pliusai, bet to jau nebeužtenka. Tuo labiau admin irgi yra pirktas, kitiems gali susidaryt visai kita nuomonė, na bet žinant tave, sakau už, pareigingas esi. Tik išsikelk kažką aukščiau, nei tik serverio prižiūrėjimas, mes prižiūrėtojų turim daug
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
18 February 2018 - 16:07 PM
Už, jau nuo senų Los Santos laikų buvai ir esi patikimas, atsakingas ir perspektyvų turintis asmuo.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
18 February 2018 - 17:14 PM
Uz! Why? Sake duos 10k. Bet jei rimtai, tai tikrai darbstus zmogus, kuris sieke serveryje ramybes, teisingumo, idomumo, aktyvumo!
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Martini, is, gud
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok