Mano nuomonę vienas iš geriausiu kandidatų būtų Gintarė, aš būčiau už ją jeigu jį bus tarp kandidatų. Jeigu jos nebus, tuomet pabandysiu aš pabūt kandidatų. Kodėl manau kad esu tinkamas šiom pareigom? Esu projektę nuo maždaug 2011, žinoma su pertraukom, bet tai esmės nekeičia. Dažniausia kuomet žaisdavau, būdavau administratorius, aš nepildžiau anketų, neprašinėjau TeamSpeak'e ar dar kur, aš visuomet pirkdavau, ne todėl kad negalėdavau tapti per anketas, bet todėl kad norėdavau paremti serverį, ir niekuomet neprarasdavau administratoriaus dėl papeikimo ar dar ko. Serveryję pažįstu dauguma žaidėjų, asmeniškai esu su dauguma bendravęs, žinau visas taisykles, kas kaip turi būt.
Jeigu nutiktu taip kad tapčiau Pagr. Administratorium, visu pirma aš pats surimtėčiau, kadangi dabar esu per geras, atleidžių visiem, tačiau kuomet reikia, galiu surimtėti. Nebūvo paminėta už ką tiksliai bus atsakingas šis Pagr. Administratorius, tai nelabai galiu pasakyt ką būtent daryčiau šiuose pareiguose, jeigu tai būtų admin prižiūrėjimas, tuomet pradėčiau tikrinti administratorius, ypač pastebėjau kad yra labai daug naujų administratorių kurie nežino nei baudimo nei taisyklių, tai tokie administratoriai/moderatoriai būtų tikrinami iškart, nesugebėjimas atsakyt į klausimus reišktu įspėjimų ir savaitę laikotarpio išmokti taisykles bei baudimus, ir šiaip sugriežtinčiau administratorių darbą, nenoriu čia labai daug ko rašyt nes atsibos jums skaitytį, bet galėčiau jeigu reikėtu.
Dėl įdėjų serveriui, visų pirmą reikia susikoncentruoti ties vienu miestų, viska perkelt į LS, pradėti kelti naujus mapp darbus ( žinau Jonas turi daug labai gerų mapp darbų ). Kuomet tai viskas įvyks, galima pradėti galvoti naujas įdėjas, sugalvoti įdėjas nėra sunku. Geriausia susirinkti TeamSpeak'e ir kartu bežaidžiant mąstyti, čia užvakar buvom su Jonu ir Robka TeamSpeak'e, ir per labai trumpa laiką sugalvojom tikrai nemažai ką galima būtų padaryt naujo.. Tai tuom ir baigu savo kandidatūrą.