1. Vardas_Pavardė žaidime? : Povilas_Stan
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : ~ 59k
3. Jūsų amžius? : 19 metų
4. Kokiu tikslu jums reikalingas Super.Admin postas ? Prieinamumas prie daugiau komandų, galimybė daugiau padėti serveriui ir šiaip noriu atgauti savo labai senas pareigas
5. Kodėl į Super.Admin post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Aš patikimas, aš žinomas, aš buvęs sup. admin, aš tiesiog fainas.
6. Ką gero nuveikėte būdamas Administratoriumi? : Padėjau naujokams ir senbuviams. Mutinau žmones, kick pora kart buvau davęs, be galo daug pinigų išleidau naujokams ir leidau smagiai laiką lrg serveryje.
6. Ar turite mikrofoną? : Turiu
7. Jūsų skype ID? : nenaudoju, ts paprasčiau
Change
16 January 2018 - 22:26 PM
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
17 January 2018 - 02:55 AM
Realiai nematau reikalo imti daugiau žmonių į super adminus dabar, tačiau, jei nuspręsit, kad reikia praplėsti gretas, šitas asmuo turėtų keliauti pats pirmas ten, kadangi daug idėjų prirašė nuo tada, kai pakūrėt servą ir matosi, kad daug noro turi. Su sąlyga, kad neuždominuos visų serverio panelių, žinoma.
17 January 2018 - 09:32 AM
Uz! Susitvarke su SUPER ADMIN rangu. Nematau priezasties, del ko neturetum but juo! Good Luck and Have Fun!
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: sup admin, stan
![]() |
Kita →
Serverio galerija →
Justino Grand Šou "susirask Antrąją Pusę"Temą pradėjo *Stan* , 14 Feb 2018 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Idėja ServeriuiTemą pradėjo *Stan* , 11 Mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketos į serverio moderatorius, ir aukščiau. →
Atmestos anketos →
[Anketa] Povilas_StanTemą pradėjo *Stan* , 02 Mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Pašnekesiai →
Kas Naujo?Temą pradėjo *Stan* , 26 Feb 2016 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok