1. Vardas_Pavardė žaidime? : Lietuva_Deivis
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : APIE 56K
3. Jūsų amžius? : 17
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Kadangi kaip ir esu dabar MODERATORIUS, tačiau šios pareigos, jau kažkaip neduoda kažko naujo, tad nusprendžiau, kad daugiau galėsiu padaryti su ADMIN. Jo man reikia tam, kad galėčiau dar labiau prisdėt prie serverio gerovės, daryti geresnius EVENT, padėti žaidėjams geriau susipažinti su serveriu, bei smagiai praleisti laiką su LRG.LT ADMINISTRACIJA.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Žaidžiu gan jau nemažą laiką, ir tikriausiai nusipelnau, būt tarp jūsų, ir padėt jums tvarkytis, su serverio problemomis, bei žaidėjais.Kaip ir visi, turi kažką naujo įnešt, tai aš įnešiu save, su savo mintimis, bet noru įžiebti kažką naujo, taigi, nauji, įdomesni eventai, (KAIP PLAUKIMAI, SLĖPYNĖS KUR ĮDOMIAU, IR t.t). Su serverio priežiūra, irgi yra planų, kadangi kaip ir minėta, noriu prisidėti prie administracijos, teks priimti atsakomybę, už kitus žaidėjus, jiems padėti ir t.t. Tačiau nenoriu būt kaip pasakius nustumtas kur į šoną, ir prižiūrėt naujokus, (AIŠKU TAI NĖRA BLOGAI) Bet šneku apie tokią priežiūrą, kaip čyterių mažinimas, ir t.t
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Kiek galimybės leido, tiek prižiūrėjau serverį, tai JAILINDAVAU kai reikėjo, ar taip ką nors padarydavau serverio labui. Žaidėjams rengdavau gan įdomius EVENT'US, padėdauvau naujokams, niekada nenusisukdavau.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : deideee123
Change
13 January 2018 - 09:46 AM
Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas
Buvęs VI - Geras Faras Direktorus
Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
13 January 2018 - 11:35 AM
Jo man reikia tam, kad galėčiau dar labiau prisdėt prie serverio gerovės, daryti geresnius EVENT
O dabar man iškilo klausimas, kaip tu tai padarysi? Ką tu kitaip stengsiesi nei kiti? Kokie planai? Išsamiau truputį. Nes, pavyzdžiui, man pasidarė labai įdomu, kaip tu prisidėsi prie serverio gerovės ir kaip tu darysi geresnius eventus.
EDIT: Tebunie už, veiksmai kalba už save.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
13 January 2018 - 23:09 PM
Didelis prieš. Mano nuomonė tokia asmenybė kaip ši, išviso neturėtų būt net moderatorium. Visiškai nesubrendęs asmuo, savo moderatoriaus komandas naudoja, kad save pagytu ir draugelius gelbėtų nuo teisėsaugos. Paprašai pagalbos, vos nepasiunčia ant trijų raidžių. Vienu žodžiu jokiais būdais jo negalima priimti į komandą, nesubrendusi asmenybė ir šiaip apgailėtinas.
13 January 2018 - 23:23 PM
13 January 2018 - 23:27 PM
pries, per daug isijautes i moderatoriaus pareigas, mutina is oro kartais nors nieko blogo neparasai per /v, as jau isivaizduoju kas butu jei admin gautu. na neissiplesiu, tiesiog jeigu galima nuimkit jam modera duokit vipa ir visi bus patenkinti
Negaliu po savo postu, rašyt, bet jau tiek negalima, mute gavo ne už dyką ;)
Įrodymai :
http://www.part.lt/p...9d0f8210714.jpg
http://www.part.lt/p...452f2d4e406.jpg
Buvęs VI-Karo Akademija Pavaduotojas
Buvęs VI - Geras Faras Direktorus
Esamas UAB-Krovinių Pervežimas Direktorius
13 January 2018 - 23:31 PM
Negaliu po savo postu, rašyt, bet jau tiek negalima, mute gavo ne už dyką ;)
Įrodymai :
http://www.part.lt/p...9d0f8210714.jpg
http://www.part.lt/p...452f2d4e406.jpg
Tu patylėk. Niekas tavęs dabar neklausia. Ir jis turėjo omeny ne apie šita karta.
18 January 2018 - 17:55 PM
Aktyvus ir geras žmogus, tikrai už
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
18 January 2018 - 18:37 PM
Uz! Vertas tikrai posto!
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
18 January 2018 - 18:43 PM
Prieš, siūlyčiau palikti moderatorium dar kuriam laikui, nepribrendęs dar. Adminas ne vien eventams rengti reikalingas, tą gali padaryti ir būdamas moderatoriumi. Vardan serverio gerovės ne tiek jau ir daug esi padaręs. Nekartą į admin rašiau, buvai on ir NE AFK, tačiau pagalbos nesulaukiau, aišku įrodymų neturiu, bet neturiu ir tikslo meluoti.
#moxengel
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok