1. Vardas_Pavardė žaidime? : Aivaras_Gold
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 32516XP
3. Jūsų amžius? : 20
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Administratoriaus postas man reikalingas dėl to,kad galėčiau padėti naujokams,bei tiems kuriems reikia pagalbos,nes serveryje būnu gan aktyvus.Tramdysiu žmones kurie naudoja palengvinančias programas,kad būtų įdomiau žaisti.Darysiu įvairių eventų kurių neatskleisiu,kad tai būtų paslaptis.Darysiu tvarką serveryje,kad tiesiog nebūtų nusiskundimų.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Manau dėl to,kad esu tikrai patyręs ir žinau kur ir kada naudoti administratoriaus komandas.Gavęs pareigas niekados nenuleidžiu rankų,kad ir kas be nutiktų,pabaigiu savo darbą taip kaip ir turėtu būti.O aš pats šias pareigas renkuosi tikrai dėl daug priežasčių,turiu tikrai gan daug patirties administracijos poste bei visuose kituose postuose.Tai manau manim nusiskundimų nebus,nes žinau beveik viską kaip elgtis tokiame poste.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Nuveikiau tikrai gan daug nuo daug eventų darymo iki naujokų ir netik padėjimas bei žmonių palengvinančių programų naudojimu užbaninimas.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : xxmantasxx1
Change
03 January 2018 - 02:14 AM
03 January 2018 - 12:26 PM
Uz! Tikrai megstas zmoniu esi. Visados padedi ir tavo eventai visada geriausi! xd
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
03 January 2018 - 16:36 PM
Už, sakė nupirks kebabą, jei pateks į admin. O jei rimtai, tai ką žinau, atrodo vienas iš normalesnių žaidėjų, santūrus, išmano administracijos veiką. Manau viskas okėj bus.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok