1. Vardas_Pavardė žaidime? : Ricky_Black
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : ~72k.
3. Jūsų amžius? : 17.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? : Administratorium pasitikiu savim labiau , nei moderatorium. Beabėjo su administratoriumi yra daug lengviau daryti eventus ir padėti žaidėjams, todėl noriu pasiruošti iš anksto naujokams, kuriuos pats aš ir sunėnas mėginsime kviesti.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Na, aš jau rašiau į moderatoriaus anketą, bet tiek to. 1. Esu gan žinomas serveryje, nemanau, jog kuriam nors žmogui buvau atsukęs nugarą. 2. Esu tikrai draugiškas ir bendraujantis bei patikimas. 3. Esu patyręs Administratoriaus post'e, tad tikrai savim pasitikiu, jog aš susitvarkysiu. 4. Beabėjo manęs visi gali prašyti pagalbos, visada padedu.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Na, kaip čia ir pasakius, daug ką nenuveikiau, kadangi dar žaidėju nelabai buvo, bet kiek naujoku buvo atėję tiek jiems daviau vairavimo teises ir mėginau atsakyti į jų visus klausymus apie serverį, truputi dar pareklamavau, bet iš anksto pranešiau, jog jungtusi 11 dieną, kadangi, manau serveryje bus daugiau žmonių ir naujokams nebus taip nuobodu serveryje.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip.
7. Jūsų skype ID? : jegeris.1
Change
09 December 2016 - 20:22 PM
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok