1. Vardas_Pavardė žaidime? :Mikis_Man
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :64747
3. Jūsų amžius? : 16 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Na kadangi esu moderatorius šiame serveryje norėčiau pasiekti kažką rimtesnio, esu buvęs administratorius, praktikos turiu iš klaidų mokausi.Noriu dar labiau padėti žaidėjams tačiau negaliu su moderatoriumi jaučiuosi suvaržytas.Administratorius padėtu man dar labiau padėti žaidėjus taipogi galėčiau gaudyti ir čyterius, rengti serveryje veiklą eventus ir t.t. Esu šiame serveryje turbūt įžymus.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :Kodėl turėtumėte pasirinkti mane? Todėl jog esu manau vertas šio posto, mokausi iš klaidų, stengiuos jų nedaryti, turiu administratoriui tinkančių savybinių bruožų. Pvž:gebėjimas lengvai bendrauti,greita orientacija,kantrybė, darbštumas, tvarkingumas, pareigingumas.Manau gerai susitvarkysiu su pareigomis stengsiuosi nenuvilti administratorių bei žaidėjų
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Padedu žaidėjams kaip tik galėdamas.Tai būtų klausimais,piniginiškai, ar veiksmais.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : Bazariuks2000
8. Rezultatas :http://egzaminas.lrg.lt/adminaiJūsų įvestas projektas nebegalioja!