1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deivis_Music
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : ~210.000 XP
3. Jūsų amžius? : 16
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Reikia grizti i savo pareigas, nes gi LRG atsigauna, o kaip as be pareigu? xd Beto gi norisivi vel priziuret serveri, su visais bendraut, daryt eventus ir t.t.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Nes esu "senbuvis", daug prazaides, visus beveik pazistu, visi beveik mane pazista, nedarau nesamoniu( kartais ), zinau beveik viska, visada padedu kai iskyla beda kazkam ir t.t. Daugiau as cia nieko neprikursiu
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : -
8. Rezultatas :http://egzaminas.lrg.lt/adminai Sad, nedirba
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.