Reikalavimai:
Turėti 20.000XP
Mokėti darbo taisykles ir baudimą
Atsakymus reikia pažymėti mėlyna spalva
Turėti TeamSpeak3 programėlę
Turėti mikrafoną
Reikalavimai:
Turėti 20.000XP
Mokėti darbo taisykles ir baudimą
Turėti TeamSpeak3 programėlę
Turėti mikrafoną
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Rikas_Litas
swx
MANO PASIEKIMAI
BUMERIO KLUBO - VADAS
BUVĘS VI - KARO AKADEMIJOS DIREKTORIUS
VI - GERAS FARAS DIREKTORIUS
Turėti 20.000XP Turiu
Mokėti darbo taisykles ir baudimą Moku
Turėti TeamSpeak3 programėlę Turiu
Turėti mikrafoną Turiu
Turėti 20.000XP Turiu
Mokėti darbo taisykles ir baudimą Moku
Turėti TeamSpeak3 programėlę Turiu
Turėti mikrafoną Turiu
1. Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Rule_Voluma2. Jūsų turimas XP kiekis žaidime : 60k3. Kiek jums metų ?: 104. Koks jūsų aktyvumas per dieną +/- : Dabar bus apie 2-3h5. Kodėl norite tapti Gero Faro dalimi ?: Nes esu geras vikrus darbuotojas. Taip pat esu labai patikimas.6. Nupasakokite savo asmenybę : Esu pastabus,geras darbuotojas.7. Įvardinkite savo, kaip žaidėjo, kasdieninę veiklą žaidime : Kaip ir Its_Erlys parase : Dirbti dirbti ir dar karta dirbti8. Pateikite keletą priežasčių, kodėl būtent jūs turėtumėte papulti į Gero Faro darbą ?: Esu vikrus,greitai gaudau nusikaltelius.9. Kokie bus jūsų veiksmai jei nepateksite per anketas ? Ar bandysite dar sykį ? Kodėl ?: Na taip bandyciau dar syki. Todel nes nuo pirmos mano prazaistos sekundes LRG.LT serveryje patiko ''Policijos'' darbas10. Ar turite TeamSpeak programa ir galite kalbėti bei mokate ją naudotis ?: Galiu kalbeti. Moku .11. Ko palinkėtumėte sau, savo gal būsimoms kolegoms , bei vadovybei ?: Dirbti geriau ir kad toliau isliktu tokie saunuoliai.12. Jūsų skype kontaktai: Jei reiks parasysiu zaidime
Sėkmės kitais metais.
swx
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)