Taigi serveryje reikia pakeisti daug dalykų, daug ką išimti (like lotto sistemą), reikia padaryti wipe (arba ne), bet nėra kam tai padaryti.. Aidas dabar neaktyvus, o jei ir toliau tai tęsis serveryje vėl bus tik 3 - 5 žaidėjai.. (Jau dabar tik 10 - 15 yra, kai būdavo virš 20 - 30). Taigi klausiu jūsų:
Change
24 April 2016 - 12:33 PM
SvečiasPonasAgnius_
24 April 2016 - 12:48 PM
Sprendimas kuris pakeistu situation, padaryti scripta OpenSource ikelus GameMode tarkim i GitHub'a, taip leidziant visiems prisideti prie faking projekto, dabar nera ko slepti, nebent zigmas bijotu parodyti savo sudmaliskus velnio iskvetimo kodus, pats gm sudo vertas:D
Tai va GM open source, tuomet atsiranda kontributoriai kurie nori prisideti prie faking modifikacijos pletojimo, gal kazkas turi jaunatvisko maksimalizmo ir padarytu kazka doro.
24 April 2016 - 12:51 PM
Sprendimas kuris pakeistu situation, padaryti scripta OpenSource ikelus GameMode tarkim i GitHub'a, taip leidziant visiems prisideti prie faking projekto, dabar nera ko slepti, nebent zigmas bijotu parodyti savo sudmaliskus velnio iskvetimo kodus, pats gm sudo vertas:D
Tai va GM open source, tuomet atsiranda kontributoriai kurie nori prisideti prie faking modifikacijos pletojimo, gal kazkas turi jaunatvisko maksimalizmo ir padarytu kazka doro.
Eto čiuvako žodžiai gud. Pritariu jam
24 April 2016 - 13:40 PM
Aš nieko prieš Agniaus idėjai neturiu, bet kartais nervina toks dalykas ir buvo panašiai su kitais projektais, kur buvo 2 skripteriai ar savininkai - įdėjos nesutapdavo, kai reikėdavo kelti kodą, būdavo ginčas ir pasibaigia tuom, kad serveris liko išvis be atnaujinimo. Panašus pavyzdys NKG atrodo ar koks ten, kaip ir LKG ir t.t.
Taip pat dar nemačiau internete dabartinio LRG gamemode, o yra sistemos, kur Zigmas vargo su jom. Iš mano pusės, man pačiam būtų gailą duoti kam nors savo darbą, kur reikėjo ne valandą vargti, bet Zigmas nuspręs geriau.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
SvečiasPonasAgnius_
24 April 2016 - 13:45 PM
Zigmas ni.xuja nenuspres. cia visi esat seniai visi pazistami, seni veidai blet savi draugai, susikurkit savo projekta.
Projekto stapdys ne zaidejai kad nezaidzia cia, o zigmas. Zigmas neturi jokio bendro supratimo nei apie projekto valdyma nei apie skriptinima ir todel sedesit 15zaideju online ir bezdesit besiskusdami.
Įsp. || Keiksmažodžiai
Šį pranešimą redagavo Gintarė_Žilionytė: 23 January 2018 - 17:41 PM
24 April 2016 - 14:02 PM
Zigmas ni.xuja nenuspres. cia visi esat seniai visi pazistami, seni veidai blet savi draugai, susikurkit savo projekta.
Projekto stapdys ne zaidejai kad nezaidzia cia, o zigmas. Zigmas neturi jokio bendro supratimo nei apie projekto valdyma nei apie skriptinima ir todel sedesit 15zaideju online ir bezdesit besiskusdami.
Aš kažkaip visad norėjau skriptinti LRG serveriui, nekurti savo... Gal ir keista, bet kažkaip taip nusistačiau - arba LRG serverio skripteris arba ne skripteris.
24 April 2016 - 14:23 PM
Ez Algis win. Kas pries Algirda prabalsavo - haters gona hate!
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
24 April 2016 - 14:33 PM
fanboy 4 life
24 April 2016 - 14:42 PM
o algirdai moki criptint ? dariti atnaujinimus ?
Šiaip sau nebūčiau įdėtas tarp pasirinkimų, gi... + Savo serverį turėjau, tai kaip galiu nemokėti?
24 April 2016 - 15:40 PM
Jei turejai savo serveri tai dar neparodo jog moki scriptinti, zinoti kaip atrodo loginis skliaustas ar kur prasideda ir baigiasi kodo blokas nera menas.
Moketi scriptint PAWN yra kurkas sudetingiau, nei isivaizduoji.
Ką čia pezi :Dddd Padarom konkursą, kas sukurs geresnę sistemą, Algirdas ar Agnius. Speju jau begsi ieškoti internete kodo, tuo tarpu Algirdas jį sugebės parašyti čia. Nepažįsti jo, tai šhhhhh.
24 April 2016 - 15:56 PM
Aš kažkaip visad norėjau skriptinti LRG serveriui, nekurti savo... Gal ir keista, bet kažkaip taip nusistačiau - arba LRG serverio skripteris arba ne skripteris.
Na jei tikrai norėjai aš tikrai nieko prieš. Tikrai žinau, kad nepabėgsi niekam nieko nepranešęs, kaip pasielgė pastarieji pagr, skripteriai ir kiti.
24 April 2016 - 16:06 PM
Arrel_Grey - http://forumas.lrg.lt/topic/28550-ag-privatus-freeroam-serveris/ Aš sakydamas, kad turėjau serverį, neturėjau omeny, kad tiesiog įdėjau failus ir paleidau online. Ten skriptai ganėtinai primityvus galim sakyti, tačiau dėl to, kad ten free roam ir tik tarp lrg žaidėjų pasimokinti DM ar šiaip padurniuoti.
PonasAgnius - Aš esu su kelių metų patirtim, pats suprantu šitą dalyką. Karts nuo karto ir pats Zigmui keletą skriptukų buvau numetęs.
Mark_Antony - Man be šansų prieš jį laimėti, nes jis turi daugiau patirties šioje srity. Visgi buvęs LRG skripteris, kiek girdėjau.
PonasAgnius - Be šansų prieš tave laimėti.
Morčius - neturiu ketinimų pabėgti nepranešus. Juo labiau, nepranešus...
24 April 2016 - 16:14 PM
Mark_Antony - Man be šansų prieš jį laimėti, nes jis turi daugiau patirties šioje srity. Visgi buvęs LRG skripteris, kiek girdėjau.
Vat būtent, kad buvęs. Gal pradėkim gyventi dabartimi ir daryti išvadas iš praeities klaidų, for egzample padaryk kokį mini darbelį ar bug'ą sutvarkyk, kol žaidėjai, kurie net nežaizdami serveryje, skundžiasi kaip viskas blogai ;p
24 April 2016 - 16:17 PM
Ar taip, ar kitaip, aš noriu sutvarkyti pagrinde bugus. Nepatiko man, kad Aidas iškart pradėjo dar ant viršaus krauti naujus skriptus, vietoj to, kad sutvarkytų dabartinius. Tai tas pats, kas statyti namą ant plono ir netvirto pagrindo - įgriūti gali bet kada. Žinoma, kartu su bugais šį bei tą ketinu kažką naujo įdėti, bet pagrindas bus bugų ištaisymas. Ir kol neprasidėjo vasarą, būtų gerai tai padaryti.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Algirdas, Or, Aidas
|
Kita →
Šiukšlynas →
A'gamer'io Stebuklinga MonetaTemą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 19 Feb 2015 Algirdas, gameris, moneta |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Nolaiferį ( Gėj'merį )Temą pradėjo Lauris_Dollar , 17 Jan 2014 algirdas, gamer, čiulpia, už and 1 more... |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok