Pagaliau! Mūsų komanda baigė kurti taip ilgai lauktą laikraštį.
Smagaus skaitymo
Žaidimo atsakymus rašykite komentaruose
Pagaliau! Mūsų komanda baigė kurti taip ilgai lauktą laikraštį.
Smagaus skaitymo
Žaidimo atsakymus rašykite komentaruose
As pamates jos parasa nebenoriu irtos lrg naujienos.
http://forumas.lrg.l...lis-dėl-forumo/
supranti gi
Metas pridusti
Matau tu agresyvus baxuras tj karoce taisykles tokios:
Savo adress nesakysiu, nebent esi sliuxa ir vazineji pagal adress
Jei nori apgint savo pateles garbe gali iskviest mane i mirtyna dvikova tarkim San-Fierre prie WangCars tau patogiu laiku
Nebandyk filtruot savo bazar nes pralaimesi, as trollinu since 2008, o tai daug anksciau nei tavo facking parase nurodytos datos.
:DDDDDDDDDDDDDD koks stumikas blmb, šitų išskaitau.
Dėl laikraščio tj y, kas man patiko - tai tas dizainas , t.y. ta svetainė , patrauklu akiai, o visa kita nepasirodė įdomu. Eventas , kas per krizė kai apie eventus į laikraštį rašoma ? Tuo labiau , čia man primena mokyklą , kadangi mūsų mokyklos prezidentas yra didelis savanaudis , t.y. visus nuopelnus prisiema sau. Ką noriu pasakyt , kad tas eventas seniai sugalvtas , gal reikėjo rašyt, ne , kad sugalvojo , o kad prikėlė ar kažką panašaus. Interviu - Interviu nėra taip daromi. Čia grynai per sampą susišaudžiau žmogų , pakeičiau nickus ir viskas. Nekažką atrodo, kai per "interviu" kalba savo žargonu, ar esat kada kalbėję į kamerą ar radijoj ar dar kur nors ? Ten žmonės nevartoja kasdieninių kvailų žodelių. Toks pasakymas , "nu kaip čia pasakysi..." ar panašiai yra labai '' neinterviuniški " ( Čia mano naujas žodis ). Tai ye... interviu sucks. Paskui paskutinių puslapių net nežiūrėjau , nes žinojau , jog jie padaryti tik taip kaip mano sena futbolo komanda. Kad būtų kas nors įkišta dėl skaičiaus. Ai , rimtai , klubas. Nesupratau kuo išskirtinis vaginų klubas. Kažkaip keista , kai klubas kurį gaidindavo , kur buvo pilna lenkų dabar skelbiamas kaip sugrįžęs ir didingas. Nemanau , kad kas nors dabar skelbtų ,jog SSRS sugrįžo su trenksmu, užmestų stalino selfie ir taškytūs iš džiaugsmo.
Aš tos pačios nuomonės , kad geriau negu nieko, bet kur tobulėt yra labai daug.
![]() ![]() |
Serverio plėtra →
MTA darbai →
Ligonines Interjeras By YuribmapsTemą pradėjo Ernestas_Samsung , 26 Feb 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimų/pagyrimų archyvas →
PapeikimasTemą pradėjo "Gangster" , 05 Apr 2015 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Kita →
Šiukšlynas →
Yuri_Boykas Serverio +Rep Meistras!Temą pradėjo Ciuvas. , 12 Feb 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Papeikimas Yuri_BoykasTemą pradėjo Tomas_Demon , 01 Jan 2014 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Yuri_BoykasTemą pradėjo Paulius_King , 05 Sep 2013 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)