Peikiu Berašti Edva - Papeikimų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Peikiu Berašti Edva

adas

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
7 atsakymai į šią temą

Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

Lrg.lt fanas

• 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 49m 17s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ?Aš normaliai parašiau kad aš be c-bug kietas tolaiu  pamatysit foto 
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :http://www.part.lt/p...6a3d5665475.png

• 0

TheScorpionSniper SAMP

TheScorpionSniper SAMP

Apšylantis

• 58 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 5v 32m 35s
  • Žaidimo nikas:Edva_Grey
Reputacija: 79
Monstras

Nu durnas žmogas  

free post ispejimus dar turetum gauti uz free post 

• 1

ad992fd9572e23f0a032c5896e8c0566763.png

Renatas_Infernus

Renatas_Infernus

Lrg.lt fanas

• 256 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 23d 16v 49m 17s
  • MiestasKalvarija
  • Žaidimo nikas:Barnis_Mksliukas
Reputacija: -9
Neutralus

Džiaukis kad ss nepadarau nes tu kaip kick dedi iškarto crash gaunu ir nespeju kad tu čia kickini išviso jokiu čytu neturiu viska ištrynęs mod naudoju ir ENB o ENb pašalina sobeita išviso cytus man ištrynė viska tu suprnati mažas vaikas esi kad star uždėjau ir į jailą vežiau tu kick dėjai tipo išjunk nors neturiu ką išjunkt 

• 0

TheScorpionSniper SAMP

TheScorpionSniper SAMP

Apšylantis

• 58 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 1d 5v 32m 35s
  • Žaidimo nikas:Edva_Grey
Reputacija: 79
Monstras

Džiaukis kad ss nepadarau nes tu kaip kick dedi iškarto crash gaunu ir nespeju kad tu čia kickini išviso jokiu čytu neturiu viska ištrynęs mod naudoju ir ENB o ENb pašalina sobeita išviso cytus man ištrynė viska tu suprnati mažas vaikas esi kad star uždėjau ir į jailą vežiau tu kick dėjai tipo išjunk nors neturiu ką išjunkt 

pailsek nuo samp bisky matau saules nemates

• 3

ad992fd9572e23f0a032c5896e8c0566763.png

M'Antony

M'Antony

Forumo pažiba

• 1058 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 22d 6v 50m 12s
  • Žaidimo nikas:Saidas_Drag
Reputacija: 407
Savas veidas

Barni, žodis " Berašti " rašosi kitaip - Beraštį. Stumdamas ant Edvos temoje stumi ant savęs?

Išvis, papeikimas ant tiek keistas, kad neturiu žodžių... Edva tau tiesiog neįvardijo į kokį servą nueit. Kiek visi žino, net Algirdas LRG žaidėjus į savo servą kviečia teisėtai, gavęs Pgr. leidimą, so?

• 0

03f45070bee50bc83a1f99d09cc12932967.jpg

TheGamer

TheGamer

Tikras LRG'ietis

• 2724 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 57d 12v 35m 4s
  • MiestasGargždai
  • Žaidimo nikas:Algirdas_Gamer
Reputacija: 845
Mylimas

Beraštis beraščiu kitus vadina. Nebloga situacija, verta dėmėsio, tačiau, kad ir kaip bebūtų, Barnis parašė gerą papeikimą, kadangi moderatorius neturi pasiduoti provokacijai ir pamiršti apie įžeidinėjimą kitus. Kalbu apie "Sako "ir aš be c-bug kietas"... Tu durnas.  turėčiau d'eagle, tave ant greičio sušaudyčiau". Nepatingėjau ir pataisyti Edvos tekstą. Nesvarbu, kad Edva dar perskaityti nesugebėjo ką Barnis parašė... Kadangi Edva įžeidė žaidėją ir pasidavė Barnio provokacijai, jis nusipelnė įspėjimo.

Edva_Grey || 1 postas || Šiaip tu dabar pats free postinai, tad tu labiau nusipelnei įspėjimo, nei Barnis.

Barnis_Mksliukas || 2 postas || Galėjai bent jau normaliau parašyti, nesuvelti viską į vieną ir kartoti tuos pačius žodžius ne vietoje.

Edva_Grey || 3 postas || Pasakė tas, kuris daugiau praleidžia laiko prie kompiuterio.

Mark_Antony || 4 postas || Šiaip jie abu viens ant kito bando užstumti, tačiau niekaip nepavyksta - tiek Barnis, tiek Edva rašyti nemoka. Taip pat Barnis nepeikia dėl to, kad sakė nueiti į kitą serverį, o dėl to, kad įžeidinėja, kiek supratau. Taip pat ne pirmas nusiskundimas gautas, kad Edva išvenginėja jail'o kick'indamas lauk žaidėją, kuris jį vežą į kaliūzę.

ab53b1a0-dc9a-0132-4630-0ebc4eccb42f.gif

• 0

=============================================================================================================

088948b92769661658a5f4cae1a67445e8c2185a

=============================================================================================================

Poke_Monas

Poke_Monas

*funny title*

• 438 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 12v 37m 22s
  • MiestasKėdainiai.
Reputacija: 76
Monstras

Ech. Esu tikras jog Edva šitoje situacijoje užklausė retorinio klausimo. "tu durnas?" Bet kadangi mes puikiai žinome jo gramatika, tai turbūt tokio dalyko kaip klaustukas nežino. Taigi, dar vienas SPIN OFF šitai rimtai temai !

• 0

tumblr_lue8ee64f81qmaa4ro1_500.gif

Artis_Judo

Artis_Judo

Forumo dvasia

• 2830 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 38d 23v 59m 6s
  • MiestasKaunas
  • Žaidimo nikas:Artis_Judo
Reputacija: 931
Mylimas
[patmestas]

As taip cia izvelgiu retorini klausima :D
Tu virsuj pavadinai ji berasciu, galbut jam taip pat cia izeidimas :D tai arba anu baudziam arba nei vieno :)

Atleiskit uz raides, per tel rasau :)
  • 0

Spausk ant žemiau esančios nuotraukos, ir pamatyk mano pasiekimus !

stats.php?id=50&img=0

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: adas

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok