Sveikučiai, kadangi serverio laikraščio niekas nebeleidžia, nutarėme aš ir mano sesė pradėti kurti savo laikraštį.
Štai trumpas reportažiukas, koks būtų laikraštis.
už/prieš Kodėl?
Sveikučiai, kadangi serverio laikraščio niekas nebeleidžia, nutarėme aš ir mano sesė pradėti kurti savo laikraštį.
Štai trumpas reportažiukas, koks būtų laikraštis.
už/prieš Kodėl?
Senbuviai niekad nepasens, Marčiau ...
O apie laikraštį... Yep, sutinku su Čiuviu, nors ir parodomasis, galėjot bent jau lietuviškai gramatiką susitvarkyt, ypač tą interviu, nes žiauriai rėėėžia akis. Konkretus skype pokalbis. O jeigu jau rimčiau kažką čia mąstysit, tai siūlau padirbėt prie apskritai idėjų, ką norit skelbt, viešint ir t.t. Nes reiktų kuo mažiau tos fantastikos kišt. Geriau bandyt užfiksuot, aprašyt tuos įsimintiniausius įvykius savaitės/dviejų laikotarpyje. Žodžiu, nustebinkit. Sėkmės
AM to AG
O apie laikraštį... Yep, sutinku su Čiuviu, nors ir parodomasis, galėjot bent jau lietuviškai gramatiką susitvarkyt, ypač tą interviu, nes žiauriai rėėėžia akis. Konkretus skype pokalbis. O jeigu jau rimčiau kažką čia mąstysit, tai siūlau padirbėt prie apskritai idėjų, ką norit skelbt, viešint ir t.t. Nes reiktų kuo mažiau tos fantastikos kišt. Geriau bandyt užfiksuot, aprašyt tuos įsimintiniausius įvykius savaitės/dviejų laikotarpyje. Žodžiu, nustebinkit. Sėkmės
Paseno = nežaidžia po 4h per dieną SA:MP ;D
|
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
Bug || " Nauja " Anti-Tune SistemaTemą pradėjo M'Antony , 26 Nov 2016 Sveiki |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Pora Idėjų Matricos Lūžis (Padaryta)Temą pradėjo Chicago Bulls , 04 May 2015 Sveiki, ir, nesveiki, gal |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Teismas →
Anketų archyvas →
TeismasTemą pradėjo ★ Domas_Cip ★ , 03 May 2014 teismas, Domas_Cip, sveiki |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Samp serverio VIP'ai →
VIP papeikimų/pagyrimų archyvas →
Haris_HlzTemą pradėjo Aidas_Rumsas , 11 Jan 2014 Sveiki |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Teismas →
Anketų archyvas →
Dingo VipTemą pradėjo Mantas_Kiesa , 07 Jun 2013 Sveiki |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)