Nu aš krč ėjau modint gun ir ten man susibugino ir db ištryniau samp ir gta ir db kaip bandau rašyt gta man meta error jai kas žino kaip susitvarkyt man į pm forume arba skype: renatas.renatas15 Bus atsilyginta
Change
04 April 2016 - 15:10 PM
Hi, visų pirma , tai priklauso nuo modų , jei tai modas , kuriam reikėjo installo ( Modai su .exe ar kaip ten ) tai su jais būna problemų , kadangi reikia būtinai normaliai unninstallint, jei modinai su paprastais failais , tai perinstaliavimas turėjo padėt , jei ne gali būt pažeistas gta.img ar kaip ten failas , tokiu atvėju, manau būdas kuris pasiteisintų 100 procentų yra parsisiust RIP gta, tai yra gta kuris užema 600 - 700 mb , pats tokį naudoju ir nematau problemų. Be to , būtų gerai jei duotum screeną , koks tai erroras , t.y. Crashas ar kažkas panašaus.
04 April 2016 - 17:17 PM
O nebūtų lengviau tiesiog ČIA įmest error'o nuotraukos? Nes dabar čia tas pat, kas eini ir nežinai kur.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
04 April 2016 - 17:26 PM
Ištrink visus file'us susijusius su gta, isiinstallink jį į kitą foldery... (aš taip darau)
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: boom
|
Pagrindinis →
Samp serverio ir forumo konkursai →
Seni konkursai →
Lrg 2016 Dm 1X1 Čempionatas - Būk Rimčiausias Žmogus !Temą pradėjo Mantas_Desper , 03 Apr 2016 Boom |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Keletą ĮdėjųTemą pradėjo Gang , 28 Mar 2016 boom |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Teismas →
Anketų archyvas →
Sprogo Nrg (Zigmo Išmislas)Temą pradėjo ฅ Morčius ฅ , 02 May 2015 boom, nrg, iš, oro |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok