+įsp. || Vienas žodis
Šį pranešimą redagavo Artis_Judo: 21 March 2016 - 14:06 PM
Išklausykit mano nuomonės, ir parašykit už/prieš, kodėl. Manau jog galėtų būti 3 PAGR adminai, kodėl? Na mano nuomonę geriausia būtų jog kiekvienas pagr adminas nesikištų į kito admino darbus. PVZ: Algis atsakingas už vip'u tvarką, Dainius už admin/mod tvarką, o Artis tegul būna forume. Manau taip būtų geriausia be tarpusavio ginčų. Parašykit savo nuomonę.
Sutinku pilnai.
Man juokingiausia, tai, kad žmonės, kurie buvo direktoriais ir kandidatuoja į juos yra nepatenkinti 12h per savaitę pražaidimų, kai pats direktorius turi pražaisti 14h. Pražaisti po nepilnas 2 valandas į dieną tikrai yra labai mažai.
Aš suprantu, kad dauguma nori išlikti administratoriumi arba juo tapti, nes daugelis siekia vis aukštesnių pareigų itt. Bet jeigu jus nesugebate laikytis naujų taisyklių ir tai Jums tokia didelė bėda, tai nebūkit administratoriais. Administratorius turi būti žmogus, kuris tikrai daug žaidžia ir atsiduoda serveriui.
Jeigu negalite, tai palikite savo pareigas, ar Jums taip gaila prarasti administratoriaus pareigas nes pasijusite menkesniais ir neatrodysite svarbus asmuo prieš visus?
Supraskit taip pat, kad jeigu serveryje "nėra" griežtų taisyklių tai jas pasidaro visi žaidėjai, bet kadangi serveris pradėjo atsinaujinti tai reiškiasi, kad tai yra geriausias laikas viską sutvarkyti jau dabar.
Aš tiesiai šviesiai galiu pasakyti, kad dauguma administratorių nenori šių taisyklių, nes jiems rūpi tik aukštos pareigos "Žiūrėkite, aš esu administratorius, visi klausykite manęs, pasakysi kažką blogo tai tau atsirūgs ban'u ar mute" ir neesme, kad tie patys administratoriai kartais visiškas nesąmonės išdarinėja.
Taip pat kaip ir get'ina visus savo draugus, daro /to, kas priverčia taksistus neturėti darbo.
Visokios komandos kaip /gydyti ir /heal yra naudojama savo reikmenims. Pasekmė šitų komandų yra tokia, kad ir patys mechanikai bei medikai neturi darbo.
Visa serverio ekonomika yra šiuo metu žlugusi, nes yra piktnaudžiaujama pareigomis.
Taip sunku atsisveikinti su administratoriaus/mod pareigomis? Jeigu tapsite paprastu žaidėju nebus jau įdomu žaisti?
Tada nemanau, kad Jūs išviso verti šių pareigų, nes tokias pareigas turi užimti žmogus, kuriam rūpi serverio plėtra.
Negana to, administratoriai dar pildo anketas į direktorius arba jau ten yra, kai turėtų susikaupti ties savo administracinėmis pareigomis.
Išklausykit mano nuomonės, ir parašykit už/prieš, kodėl. Manau jog galėtų būti 3 PAGR adminai, kodėl? Na mano nuomonę geriausia būtų jog kiekvienas pagr adminas nesikištų į kito admino darbus. PVZ: Algis atsakingas už vip'u tvarką, Dainius už admin/mod tvarką, o Artis tegul būna forume. Manau taip būtų geriausia be tarpusavio ginčų. Parašykit savo nuomonę.
Aš aplamai nesu patenkintas, jog žmogus tik gryžęs jau turi tokį rangą, tuo labiau jį gavo ne už nuopelnus, o už.... Kaip čia gražiau išsireiškus...
Tuo labiau, perleisti serverio vairą
Mano nuomone trūksta pastovaus žmogelio prie ČDB, unban, unjail, pats tas šiam žmogui
Ir šiaip, neteko matyt dar tokio PGR administratoriaus, kuris sulauktų tokio žaidėjų nepasitenkinimo, kas keisčiausia, kaip šiam žmogui pačiam malonu tai matyti
Aš pasikartosiu, tačiau JEI šis žmogus būtų pasiekęs viską ANKETŲ KELIU, manau nuomone apie jį būtų visai kitokia
Propagandos nesiruošiu skleisti, bet nepasitenkinimą tikrai jaučiu ir kol kas nieko nepasikeis
Tema rakinama, nes prasidėjo free'postinimas.
Taisyklės:
1 - Priimta.
2 - koreguota ir bus 7 dienos.
3 - Priimta (bus 3 valandos per 7 dienas). Išrinktiems iškart nuimamas, o pirktiniam po 2 įspėjimus.
4 - Priimta.
5 - Priimta. (tenkinsim tik administracijai nusprendus).
pagarbiai Dainius_Zilionis
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)