1. Vardas_Pavardė žaidime? : Einis_Bass
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 92167
3. Jūsų amžius? : 16 metų neužilgo bus
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Mano tikslas būdamas moderatoriumi prižiūrėti serverį, daryti daug visokių ir įdomių eventų. Padėti naujokams apsiprasti servery, su komandomis būtų lengviau daryti įdomius dalykus, bei admin komanda kartais galima savo tikslui.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Nu mane galite nebūtinai rinktis, bet aš save siūlau. Mane pasirinkti galite dėl to, kad aš visai aktyvus šio metų, turiu užsitarnavęs ir neigiamą reputaciją ir teigiamą reputacija. Galite rinktis dėl to, kad pamatysite kai aš prižiūriu serverį bei baudžiu žmonės kurie nusikaltė
6. Ar turite mikrofoną? : Taip turiu žinoma mikrafoną.
7. Jūsų skype ID? : einaras.chutter
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų.
Pakviesto žaidėjo Vardas_Pavardė Ar jis patvirtino, kad jūs kvietėte Pakvietimo Data Išžaistas laikas val. Trinti /
Gauti KRD Tony_Roghetti Patvirtino 2014.3.11 5 Ištrinti Dipaz_Crown Patvirtino 2014.3.1 38 Ištrinti Jim_Ronghetti Patvirtino 2014.2.19 20 Ištrinti
Beje esu pakvietęs Mikis_Man į šitą serverį bei daugelis kitų.
P.S Visi sakys , kad aš čyteris, hackeris, toxic ir t.t. Bet žmonės g keičiasi va. Aš pasikeičiau iš čyterio į taikų žmogų.
Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 22
Teisingai atsakei: 19
Tavo vidurkis: 86%