1. Vardas_Pavardė žaidime? : Povilas_Stan
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 34 tūkst.
3. Jūsų amžius? :Man yra 17 metų
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Palaikyti tvarką, padėti serverio žmonėms, kilti mažais laipteliais link aukštumų ir aišku susigrąžinti buvusias pareigas kurias turėjau metus su puse atgal.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Aš esu patikimas, buvęs super administratorius, senas lrg veidas.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip, turiu.
7. Jūsų skype ID? : Kam reikės, parašykit, nenoriu dalint visiems.
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų. Taip, esu, tik man kažkodėl nerodo. Bet čia kai seniau buvo. Kai dar buvau super administratorius.
Change
02 March 2016 - 12:39 PM
Serverio super administratorius: 2014-05-08 iki 2014-05-30
Serverio moderatorius: 2018-01-02 iki 2018-01-07
Serverio administratorius: 2018-01-07 iki 2018-02-02
Serverio super administratorius: 2018-02-02 iki 2018-02-25
Serverio DPKT: 2018-02-25 iki xxxx-xx-xx
02 March 2016 - 21:53 PM
Už. Kodėl? Nes šitas žaidėjas labai geras, malonus, mandagus, draugiškas.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Stan
Kita →
Serverio galerija →
Justino Grand Šou "susirask Antrąją Pusę"Temą pradėjo *Stan* , 14 Feb 2018 Stan |
|
|
||
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketos į serverio moderatorius, ir aukščiau. →
Stan Į SuperiusTemą pradėjo *Stan* , 16 Jan 2018 sup admin, stan |
|
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
Įgyvendintos/Atmestos serverio idėjos →
Idėja ServeriuiTemą pradėjo *Stan* , 11 Mar 2016 Stan |
|
|
|
|
Kita →
Pašnekesiai →
Kas Naujo?Temą pradėjo *Stan* , 26 Feb 2016 Pasikalbėjimai, Stan |
|
|
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok