1. Vardas_Pavardė žaidime? : Deivis_Music
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : ~200.000XP
3. Jūsų amžius? : 16
4. Kokiu tikslu jums reikalingas administratoriaus postas ? Nes negaliu nusizengti 3 taisyklei ( 3. Jeigu moderatoriaus post'as yra jūsų paskutinis siekis SA:MP karjeroje. ; 3. Jeigu administratorius post'as yra jūsų paskutinis siekis SA:MP karjeroje. ; 3. Jeigu Super.Admin post'as yra jūsų paskutinis siekis SA:MP karjeroje. ) ir zinoma noriu baninti cyterius, nes pastebejau, kad dabartiniai adminai labai abejoja ar baninti ar ne, jei zaidejas turi tikslius irodymus, o tai mane labai erzina.
5. Kodėl į administratoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : O kodel ne? Gi senbuvis esu. Visi cia mane pazista. Nedaraui nesamoniu, nes daug kas sako, kad labai pasikeiciau ir "tipo" blogaja puse.
6. Ką gero nuveikėte būdamas moderatoriumi? : Ta pati kaip ir visada. Padedu naujokam kaip visada, darau eventus kaip visada, tvarkau LRG nuo siuksliu kaip visada, esu mandagus kaip visada ( Ba dumm tccc ).
6. Ar turite mikrofoną? : Taip.
7. Jūsų skype ID? : Turite
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 2 žaidėjus kurie pražaistų 50 valandų. Dean_Ambrose pakvieciau.
Zinau, kad anekta skurdi, bet ka cia daugiau pridurti, jei visi zinom ta pacia istorija, kad esi senbuvis, esi draugiskas ir t.t.
Jūsų rezultatas:
Viso klausimų: 22
Teisingai atsakei: 19
Tavo vidurkis: 86%
Peace