Vardas_Pavardė žaidime:
Sveiki. Serveryje visi mane žino kaip Marką - (Antony).
Kiek Jums yra metų:
15 metų, neužilgo 16:)
Jūsų patirties skaičius žaidime:
92.200 Patirties taškų žaidime.
Kiek laiko žaidžiate šiame serveryje:
Serveryje pradėjau žaisti 2011 metai jei neklystu, o gal ir 12, dar prisimenu, kad serveris buvo puikus. Na, apibendrinus mano patirtis šiame serveryje apie 4 metelius. Per tą laiką įgijau tikrai neblogą patirtį. Turėjau ne vieną accountą, bet dabar žaidžiu tik su vienu. Pažįstu jau tikrai daug senų projekto žaidėjų, bei su jais gan gerai sutariu
Kiek pražaidžiat lrg.lt serveryje per dieną:
Apie taip papasakosiu ilgiau. Visi mane dabar žino, kaip baisiai neaktyvų narį. Kai tik prisijungdavau į serverį, visi rašydavo " Sw, atiduok lt jei leav ", ar kažkas tokio. Nieko panašaus ! Visada tikiuosi sugrįžti ten, kur pradėjau savo žaidimą. Lrg serveryje kai dar nelabai servai turėjau Admin postą praleisdavau visą dieną, vėliau viskas pasidarė p*, nes projektas labai suneaktyvėjo. Šiandien ( 16/02/23 ) atėjau į serverį, ir tiesiog pradėjo viskas linksmiau vykti, serverio Administracija visai kitaip žiūri į savo darbą, žaidėjai visai kitaip pradėjo bendrauti, nežinau iš kur, bet serveryje plečiasi žaidėjų ribos.
Apibendrinus, serveryje praleidžiu apie 4H darbo dienomis ( nuo dabar ), nedarbo dienomis 5H, ar daugiau .
Kiek laiko praleidžiat forume:
Forume praleidžiu laiko kurkas daugiau, tačiau neprisijungęs prie savo paskyros. Sužinojęs kokiąs nors naujienas, ateidavau į serverį apsidairyti ir išeidavau, tiesiog būdavo baisia nuobodu.
Kodėl turėtume išrinkti jus į šį postą:
Nieko nesakau, nenusipelniau šio posto taip, kaip kiti, pvz : Music, Nokia ir kiti. Vien dėl to, neatleidžiu sau už savo klaidas, už savo nepagarbų elgesį su žaidėjais, už šaudymą į nekaltus žaidėjus. Mano pagrindinis tikslas būtų vienas, serveryje laikyti gerą, bei patikimą Direktorių kolektyvą, kad jais nesigailėtų žaidėjai, kad atėjęs naujokas pasiliktų, o ne iįeitų, pamatęs, kad čia yra viskas ne taip, kaip atrodo iš šalies.
TAČIAU! Manau kiekvienam žaidėjui galima atleisti, kaip ir Dievas atleidžia nusidėjeliams, todėl, prašau, pabūkite mano " Dievais ", ir atleiskite už nuodemes, kurias pridariau jums. Serveryje stengiuosi atėjęs žaidėju neanuvilti savo pinigine, bet tikrai, tai nėra svarbiausia, svarbiausia yra gražus bendravimas su serverio žaidėjais, administratoriais, bei visais kitais Forumo nariais kurie į serverį nebeateina.
Kaip žadat tvarkytis šiame poste? Kokie jūsų planai būnant DPKT?:
Planų turiu daug. Senai jau svajojau apie šį postą, bet visada suprasdavau, kad man iki šio posto " Toli gražu "... Nenoriu būti didelis prižadukas, kuris daug žada mažai daro, tiesiog mano atrankos būtų paprastos, kaip ir iki šiol TIK !
1. Pildome anketas, žaidėjas geriausiai užpildęs anketą serveryje gauna 1 savaitę bandomajį laikotarpį, per kurį turi nenusižengti, kitaip, bus renkamas kitas pretendentas. Direktorius prabuvęs 1 savaitę be nusižengimų ir gauna neliečiamybę 3 įspėjimams.
Mano reikalavimai tiesiog bus paprasti :
1. Per diena pražaisti bent 2valandas laiko.
2. Pagarbiai bendrauti su žaidėjais, ypač su savo darbuotojais.
3. Rengti atrantas ( Laikas, Diena būtų pranešta visiems direktoriams ).
4. Nenusiženginėti serverio taisyklėms. T.y. nebūti baudžiamam Administratorių. Jei jie turės tikslius įrodymus, direktorius bus pateiktas 1/1 įspėjimas, ir jis bus šalinamas nuo posto !
5. Aktyviai prižiūrėti savo darbuotojus, mokėti algas, daryti treniuruotes ir kt.
Kaip rinksite direktorius (jūsų direktoriaus rinkimo sistema):
Viską aprašiau aukščiau esančiame klausime!
Papasakokit daugiau apie save (charakteris ir panašiai):
Mano charakteris tikrai nėra idealus, esu daug ką erzinantis savo užsyspirimu, ryžtu. Gyvenime, bei žaidime stengiuosi pasiekti tai ką užsibrėžiu, niekada stengiuosi nenuleisti rankų ir eiti tolyn savo tikslais. Stengiuosi elgtis gražiai su tais, kurie su manimi elgiasi gražiai. Kiekvieną dieną sau išsikeliu naujų tikslų, kuriuos užsispyrimu ir ryžtu, lengvai ar sunkiai įveikiu.
Ačiū skaičiusiems, tikiuosi, kad viską perskaitėte įdėmiai, tiesiog noriu visų atsiprašyti .