Sveiki. Padariau savo patį pirmą, patį ilgiausią vaizdo įrašų montažą
TIkiuos jum patiks. Sorry, kad biški kai kur ir nejuokinga... Video trukmė 18min.
Nepagailėkit ir Doviui +R3P. Jis čia dominavo. #DovisForAlpha
Gero žiūrėjimo
Sveiki. Padariau savo patį pirmą, patį ilgiausią vaizdo įrašų montažą
TIkiuos jum patiks. Sorry, kad biški kai kur ir nejuokinga... Video trukmė 18min.
Nepagailėkit ir Doviui +R3P. Jis čia dominavo. #DovisForAlpha
Gero žiūrėjimo
=============================================================================================================
=============================================================================================================
koki huda naudoji ? gali atsiust ?
http://www.gamemoddi...conversion.html
O kalbant apie video tai....
P.S. Negailėkit +rep.
Cia matosi aiskiai kad bandai ant manes sustumt, beje matesi kad pats mane puoli pastoviai apie mane kalbat, o mano anketoi parasiai kad esa as tau ramybes nedaviau tai kaip- yra is tikruju?
Tave apstumti? tu tiesiog visa diena prie manes prilipes buvai, proto bokste atsitrenkiau i tave, iskart pradejo saudyti ir net neketinai mane palikti. siaip as iskirpau ta dali, kur veliau man rasei, kad tipo "revenge" ar ka tu tokio norejai ant manes ir dovio, tipo uzsipuolem tave, nors as ta diena taves net nelieciau, net nekrutinau...
susidegink.
Jurga prasileido nuo Gamerio? Nooooooooooobb. Neveltui Silver II ir gauni jau po 2 dienu banus. Net CS:GO Nemoki zaist. NNNNNNOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBB
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
šjp pats metas normaliu mod ir foruma parinkt kad uz tokius post ispejimus det pradėtų
Del tiesos nepykstama
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Tiesa pasakius , tai pavargau žiurėt
Neprieštarauju, Man vien atsibodo, kai editinau Ypatingai paskutines valandas. Bet visgi galas (nuo 8min kazkur) vaizdo iraso labiausiai patinka
Ant galo Dovis ten shots fire pavare. xD
Galėjot sakyt kad filmuojat buciau nebeges iskart nukales:D
Tu būtum miręs su 25hp...
kiek kartu zonas imant jus su dovydu miret per ta vakara 68star surinkau:D
Tu nebejuokauk gerai? Tu kai su RIcky būni tai 2x1 žinai, kad lygu 2 - laimi daugiau. Nors ir nevisada taip yra, tačiau Ricky gerai šaudo, atvirksčiai nei tu, tu dažniausiai prastovi visą laiką.
Taip pat ir Rickiui mane vienam nušauti nėra lengva.
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų Pagyrimai/papeikimaiTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 samp, lrg, serveris, darbuotoju and 2 more... |
|
|
||
|
Serverio darbai →
UAB - Keleivių pervežimas →
Darbuotojų SąrašasTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 09 Mar 2018 uab, keleivių, pervežimas and 5 more... |
|
|
|
Serverio plėtra →
Samp serverio idėjos →
/dienosmisija TęsinysTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 01 Mar 2018 lrg, samp, dienos, misija |
|
|
||
|
Serverio plėtra →
Samp serverio bugai →
Ištaisyti serverio bugai →
RašybaTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 28 Feb 2018 samp, lrg, serveris |
|
|
|
Kita →
Serverio galerija →
Gintarė Ir KoTemą pradėjo Gintarė_Žilionytė , 28 Feb 2018 lrg, samp, serveris |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)