Tai, va daugelis jau turi CS:GO nusipirkę ant Steam'o, o aš ne.. (Sad story) Tai gal kas turi nereikalingą ar parduodamą steam'o acc su CS:GO? Rank'as nesvarbu, gali būti ir Silver I Atsilygintau ant serverio 1mil'u.
Change

07 February 2016 - 16:09 PM
Jmj. Nevertas CS:GP tavo tu 1mln ant LRG. Nusiperki kaip normalus zmogus ir fsio. Pirk gifta is klasioku ar pazystamu, kurie naudoja STEAM.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
08 February 2016 - 14:59 PM
Lietuvoj yra daug žmonių, kurie užsiima Steam žaidimais, taip pat ir CS:GO. Keletą galiu tau rekomenduoti, jie gali suteikti palankias sąlygas susimokėti(Perlo terminalai, sąskaitos papildymai ir t.t.). Tik aišku, patarčiau prikti per išpardavimus. Pavyzdžiui dabar vyksta Rytietiškų šalių Naujųjų metų išpardavimas ir CS:GO kainuoja ~5.50€. Jei nori pardavėjų kontaktų, susisiek su manim per PM.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
Rokas , tukšumu tausta , tukšums- jo sirds tev ir
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
08 February 2016 - 15:21 PM
Lietuvoj yra daug žmonių, kurie užsiima Steam žaidimais, taip pat ir CS:GO. Keletą galiu tau rekomenduoti, jie gali suteikti palankias sąlygas susimokėti(Perlo terminalai, sąskaitos papildymai ir t.t.). Tik aišku, patarčiau prikti per išpardavimus. Pavyzdžiui dabar vyksta Rytietiškų šalių Naujųjų metų išpardavimas ir CS:GO kainuoja ~5.50€. Jei nori pardavėjų kontaktų, susisiek su manim per PM.
Tas zmogus labai teisingai sako.
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
04 April 2016 - 15:03 PM
Okėj, 1mil'as, ir 200 kreditų, so, will someone trade with me?
Su tokia ekonomika nepazaistyi su serverio valiuta., Teks naudot savus pinigus.
06 April 2016 - 17:28 PM
Okėj, 1mil'as, ir 200 kreditų, so, will someone trade with me?
Negi prie tavęs nėra kažkur Perlo terminalo ar ko nors? Galų gale, 14€ už tokį žaidimą tikrai nėra daug. Paprašyk pas kažkokį pažįstamą ar tėvų ir viskas.
"Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
lauzta .
Rokas, tukšumu tausta , tukšumā sirds tevi rausta .
lauzta . " MUSIQQ - Sekundes
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: asf
![]() ![]() |
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Algirda_GamerTemą pradėjo Matthew_Stanley , 18 Mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
|
![]() ![]() |
Forumo veikla →
Pagalba →
Anketų archyvas →
Pagalba Su FacebookTemą pradėjo Matthew_Stanley , 17 Mar 2016 ![]() |
|
![]()
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok