Kokios firmos direktorių (-ę) peikiate?Vi-Geras Faras
Direktoriaus (-ės) žaidimo Vardas_Pavardė :Deivis_Music
Kuo šis direktorius prasižengė ? :Nesumokėjo išpirkos o nors išlaikėme.
Foto/video įrodymas.
Kokios firmos direktorių (-ę) peikiate?Vi-Geras Faras
Direktoriaus (-ės) žaidimo Vardas_Pavardė :Deivis_Music
Kuo šis direktorius prasižengė ? :Nesumokėjo išpirkos o nors išlaikėme.
Foto/video įrodymas.
(-Pasiekimai-)
Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.
Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.
Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.
Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.
Dabartinis "Crips" klubo lyderis.
Įrodymas, kad grobimas vyko...
Apgailėtina POLICIJA, net bankų nebegina. Deivis depresuoja, PD nyksta...
Nu tu nusišneki....
1. Jus parašėte, kad išpirka 35k, o tai yra ne pagal taisykles.
7. Išpirkos suma privalo neviršyti 3'000 € nuo vieno grobėjo (10 grobėjų, didžiausia išpirka 30'000 €), išimtis grobimą išlaikius 30min, galimą kelti iki 4'000 € vienam
2. Paskui jus pataisėt,bet taip daryt negalima jeigu nežinai taisyklių tai.....
3. Grobi su darbine apranga , gražu.... (matosi tavo nuotraukoj,kad esi su darbine apranga.....)
4. Deivis parašė per /dmenu,kad sumokėjo,o kad jus prašėg /ginvestuoti tai..... Tu džiaukis,kad išvis sumokėjo...
5. Ar gražu keiktis? matosi2 nuotraukoj...
Nu tu nusišneki....
7. Išpirkos suma privalo neviršyti 3'000 € nuo vieno grobėjo (10 grobėjų, didžiausia išpirka 30'000 €), išimtis grobimą išlaikius 30min, galimą kelti iki 4'000 € vienam
3. Grobi su darbine apranga , gražu.... (matosi tavo nuotraukoj,kad esi su darbine apranga.....)
4. Deivis parašė per /dmenu,kad sumokėjo,o kad jus prašėg /ginvestuoti tai..... Tu džiaukis,kad išvis sumokėjo...
Tu glušas ar kas? mes pataisėme jeigu ne matai
(-Pasiekimai-)
Nu tu nusišneki....
1,2 - Kas ko nežino? Gal aš žinau kur randasi mygtukas 2 ir 3 ir kad juos galima sumaišyti? Aš specialiai pražiūrėjau visas taisykles ir nieko nepažeidėme. Dar atrodo gal ir rasčiau kaip rašiau Johhny jog išpirka 25k, bet jis suklydo, poto pataisė ir neišsiknisinėkit, kad jūs neklystat. Jei taip į kiekviena šūda pradėčiau žiūrėti turbūt būtumėt visi PD kaleime.
3- Nueik į grobimų taisykles ir surask, kur parašyta, kad būtina persirengti? Dylerių apranga, kaip gaujos. Aš prižiūrėjau, kad niekas nemirtų ir negrįžtų, taip ir būvo niekas nemirė ir negrįžo.
P.S. filmavau.
4 - Neapsimeskit botais... Kas kad parašė, mūsų klubas RIMTI KENTAI, o ne 69 Angels, tad išpirka nesumokėta ir paskavokit, kad Deivis nekaltas
5. - Dė keiksmų kita kalba ir laisva Lietuva, kaip noriu taip kalbu (proto ribose) Sunervina nusikeiki ir ką, neįžeidinėjam ko nors, tik tarp klubo nariu, o kas jau jame vyksta ne tavo nosiai Dovydai.
1,2 - Kas ko nežino? Gal aš žinau kur randasi mygtukas 2 ir 3 ir kad juos galima sumaišyti? Aš specialiai pražiūrėjau visas taisykles ir nieko nepažeidėme. Dar atrodo gal ir rasčiau kaip rašiau Johhny jog išpirka 25k, bet jis suklydo, poto pataisė ir neišsiknisinėkit, kad jūs neklystat. Jei taip į kiekviena šūda pradėčiau žiūrėti turbūt būtumėt visi PD kaleime.
3- Nueik į grobimų taisykles ir surask, kur parašyta, kad būtina persirengti? Dylerių apranga, kaip gaujos. Aš prižiūrėjau, kad niekas nemirtų ir negrįžtų, taip ir būvo niekas nemirė ir negrįžo.
P.S. filmavau.
4 - Neapsimeskit botais... Kas kad parašė, mūsų klubas RIMTI KENTAI, o ne 69 Angels, tad išpirka nesumokėta ir paskavokit, kad Deivis nekaltas
5. - Dė keiksmų kita kalba ir laisva Lietuva, kaip noriu taip kalbu (proto ribose) Sunervina nusikeiki ir ką, neįžeidinėjam ko nors, tik tarp klubo nariu, o kas jau jame vyksta ne tavo nosiai Dovydai.
4. Užgrobinėti gali tik klubai ir tik su savo klubų lyderiais/direktoriais/pavaduotojais, kiti darbai negali dalyvauti juose.
Jeigu tau dylerių skinas skaitosi kaip gaujos skinas tai aš be žodžių...
4. Užgrobinėti gali tik klubai ir tik su savo klubų lyderiais/direktoriais/pavaduotojais, kiti darbai negali dalyvauti juose.
Jeigu tau dylerių skinas skaitosi kaip gaujos skinas tai aš be žodžių...
Tai visi ir buvo klube kas neaišku?
Manau suprantat kodėl.
Arba aš durnas arba tu ji užstoji..Paiškink kodėl
(-Pasiekimai-)
Visi grobėjai grobimų metu privalo užsidėti /gauja [spalva] ir turi matytis kaukę. Jei nėra tokios galimybės, tas dalyvis negali dalyvauti jame kol neužsidės kaukės.
Šiaip sau ta komanda nėra įdėta + kaip karo akademijos direktorius tu dar negalėjai grobti, nes jei deivis būtų sumokėjęs išpirką, aš tą dalį iš tavęs būčiau atėmęs, tad galvok protingai prieš atliekant savo veiksmus.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
![]() ![]() |
Serverio darbai →
Direktoriai →
Anketų archyvas →
Peikiu Vi-Geras Faras Direktorių Deivis_MusicTemą pradėjo Johhny'Navara , 24 Jan 2016 ![]() |
|
![]()
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)