Vardas_Pavarde žaidime:Edva_Gonales
Jūsų pradingtas daiktas: pinigai
Detalus paaiškinimas, kaip tai įvyko:as jam daviau 10k dave 150 sakiau 300 kulku ir tada nusove galite loguose paziureti tikrai taip buvo
Jūsų įrodymai, kad tikrai taip buvo:
Vardas_Pavarde žaidime:Edva_Gonales
Jūsų pradingtas daiktas: pinigai
Detalus paaiškinimas, kaip tai įvyko:as jam daviau 10k dave 150 sakiau 300 kulku ir tada nusove galite loguose paziureti tikrai taip buvo
Jūsų įrodymai, kad tikrai taip buvo:
Kaip tu čia taip magiškai, tą čiata nufotkinai..
Edva, nepyk, bet čia buvo atsiskaitymas. Kai buvau dyleris tau paduodavau ginklus ir tu mane nušaudavai, (ne vieną kartą) o ginklų turėdavau daug, tad man didžiulis nuostolis būdavo, tai kai dabar atsilyginau, prašau nesinervink, nes pats toks esi. Daviau ginklus, galėjai pasidėti į /inv, bet tu kažkaip į mane nukreipiai jį, tai nerizikavau, ir nušoviau. Viskas vyko už miesto ribų.
... Edva kaip visada freepostina. Cia rasyk i darbuotojo papeikimus protinguoli. Ot protas auskinis...
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Tas Edva yra dievo mestas ir pamestas. Pamates mieste perpisčiau kai gaidi kokį.
Sauliau, ne tau vienam taip, ir man taip buvo urodas padares, buvau visus kiek turėjau ginklus išsitraukes, pardaviau ginklus, sako dar 1 reikia, bet nušovė tas mažas šuva.
Leavines LRG.LT nuo: 2016-12-29
Tas Edva yra dievo mestas ir pamestas. Pamates mieste perpisčiau kai gaidi kokį.
Sauliau, ne tau vienam taip, ir man taip buvo urodas padares, buvau visus kiek turėjau ginklus išsitraukes, pardaviau ginklus, sako dar 1 reikia, bet nušovė tas mažas šuva.
Nu jo suprantu ir tu nori ant jo išsilieti, bet be didelių keiksmažodžių ir įžeidimų, žinom ką žinom, gal kai paaugs, pasikeis tas mūsų Edva , o kolkas mes jį pamokysim, kaip reikia žaisti.
Edva_Gonzales atgauna 5k eur, o Saulius praranda 5k eur + admin įspėjimas.
Kas buvo, tas pražuvo + kerštauti adminas nelabai gali tokiom situacijom.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
|
Serverio valdžia →
Serverio Nesusipratimai →
Unjail anketos →
Anketų archyvas →
Unjail Mikis_ManTemą pradėjo Mikis_Man , 29 Mar 2016 Raktazodis |
|
|
|
Serverio darbai →
Direktoriai →
Anketų archyvas →
PakiekiuTemą pradėjo edva , 13 Aug 2015 raktazodis |
|
|
||
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Giriu Martis_MartinTemą pradėjo edva , 29 Jul 2015 raktazodis |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Giriu Paulius_HalskisTemą pradėjo edva , 28 Jul 2015 raktazodis |
|
|
|
|
Pagrindinis →
Emigracija į serverį →
Emigruoju Math_WeedsTemą pradėjo Math_Weeds , 11 Jul 2015 raktazodis |
|
|
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)