Anketos forma į moderatorių gretas;
1. Vardas_Pavardė žaidime? : Shichiriou_Washi
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 60k xp
3. Jūsų amžius? : 16 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Trokštu kurti eventus ir padėti naujokams. Kai vip'as esu tai nelabai iš eina kurti, ne daug administracijos yra. O jeigu prisijungiu prie serverio vakare ir bandau ką nors sukurti, tai tas idėjas perima mūsų serverio gerbiami administratoriai. Bandysiu šiame poste būtų budrus ir nenusiženginėti
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Esu gan patyręs serveryje. Šiaip esu kūribingas... Manau, kad aš susitvarkyčiau su Moderatoriaus postu šiame serveryje ir padėčiau bet kokiais klausimais.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip.
7. Jūsų skype ID? : minda954
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdrauguspakviesti bent 1 žaidėją kuris būtų pražaidęs 50val. Taip esu pakvietęs, bet pas mane nerašo, kad pakviečiau tas žaidėjas leavino pažaidės truputį, bet 50val tikrai išžaidė, man dar atsiuntęs buvo seniau ss kurioje puikiai matosi, kad pražaidė 50val.
Change
16 January 2016 - 11:05 AM
16 January 2016 - 14:00 PM
Prieš,šio žaidėjo nematau nei ryte nei vakare..O jeigu ateina tai 10/20 min pabūna ir išeina
(-Pasiekimai-)
Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.
Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.
Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.
Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.
Dabartinis "Crips" klubo lyderis.
16 January 2016 - 14:25 PM
16 January 2016 - 14:41 PM
Prieš, aktyvus, bet anketa nesužavėjo, "įrodyti kas galiu būti geras Mod" nu ir kam tu ką įrodysi? Ne įrodyti reikia, o padėti ir nenusiženginėti. Kiek pamenu nesilaikydavai taisyklių arba nežinodavai.
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok