1. Vardas_Pavardė žaidime? :
Deivis_Music ( Mane pramine muzikantu, nes nezinau kodel, tai... )
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? :
~ 165.000 XP
3. Jūsų amžius? :
15
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ?
Nes noriu grizti i savo megtamiausia posta, nes man patiko kazka bausti ir klausytis, kaip ant manes stumia, keikia, grasina ir t.t. ( true fact ). Nes as moku daryti eventus ( zinau, kad tas nelabai reikalingas, nes gali ir su VIP postu ta pati padaryt ), visada padedu naujokam, nes noriu pats, kad LRG butu geriausias serveris ( tikrai padedu, jei naujokai nebuna mandri ir neprasineja iskart pareigu, euru, XP, ir t.t. ).
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? :
Kodel mane? Nes as cia jau turiu virs 1515 valandu ir daug jau esu pasiekes. ( Mano pasiekimai parasyti parase ). Nes as cia jau turiu daug draugu ( neskaitant priesu ). Nes as jau esu nie viena karta buves moderatorius, administratorius ir su pareigom gerai susitvarkiau ir negavau nei vieno ispejimo ( gavau, gavau ispejimus uz labai kvailas klaidas ). Nes as esu geras, kulturingas, protingas ( del sito as abejoju pats ), gerasirdis, atleidus. Mano trukumai : is lietuviu man nekazkas iseina ; kai susinervoju, pradedu rage'inti; megtu pertraukti zaidejus; kartais pasinaudoju administracijos privilegimomis savo labui.
6. Ar turite mikrofoną? :
Taip.
7. Jūsų skype ID? :
turite
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų.
Pakvieciau Dean_Ambrose ( Saulius_Epic )
Pagarbiai Muzikantas
P.S. Zinau, kad pas mane daug gramatiniu KLAIDU, tai nesmerkit, nes is lietuviu man nekazka.