1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? uz neika dave bana
2. Jūsų Video/Foto įrodymai : nera
Change

28 August 2015 - 15:17 PM
O jeigu rimčiau, tai gavau ban už tai, kad evente sugavai kalini, kur buvau ispejes, jeigu evente kas nors suims pabegeli, gaus 100h ban. Tu ji sugavai ir gavai ban, loguose viskas yra parasyta, o artis tau sumazino laika per pus, isvis turetum dziaugtis
Kreipkis, nugaros neatsukau dar nei vienam.
28 August 2015 - 16:52 PM
Paulius_Haskis, on 28 Aug 2015 - 4:16 PM, said:
O jeigu rimčiau, tai gavau ban už tai, kad evente sugavai kalini, kur buvau ispejes, jeigu evente kas nors suims pabegeli, gaus 100h ban. Tu ji sugavai ir gavai ban, loguose viskas yra parasyta, o artis tau sumazino laika per pus, isvis turetum dziaugtis
ko man cia dziauktis
- 0
28 August 2015 - 17:00 PM
pisk nahuiPaulius_Haskis, on 28 Aug 2015 - 4:16 PM, said:
ko man cia dziauktis
- 0
28 August 2015 - 23:40 PM
Jau tikrai pritariu Tysonui pirma karta, kažkoks nesveikas tu išvis. Su tokiu elgesiu mažai eisi, pamatysiu serveryje nors 1 keiksmažodį, įžeidimą iškart bausiu... Nenori draugiškai, nereikia, dar aš tau vip daviau... Krč, ok, nori taip, tai taip.
Kreipkis, nugaros neatsukau dar nei vienam.
29 August 2015 - 13:37 PM
Edva, tu norėjai rašyti prakeikiu, Paulius_Haskis ar peikiu Pulius_Haskis,
![]()
a ? tu gal jau nuo pc pailsėk. Ir dar kur ten rašei Paulius_Halskis tai ten norėjai rašyti Paulius_Žaltys ar Paulius_Haskis
?
O gal jis norėjo iškeikti Pauliu? Man jau nusibodo jo temas skaityt...
Papeikimas atmestas gi tai baigiam čia tas diskusijas.
29 August 2015 - 14:13 PM
Vienos problemos su tuo Edva...
Japonai sukūrė vagis gaudantį robotą. Per 5 minutes japonijoje jis pagavo 10 vagių; per 2 minutes JAV jis pagavo 20 vagių; per 2 minutes Lietuvoje pavogė patį robotą.
Vienoje ligoninėje padaugėjo mirčių. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad valytoja norėdama pajungti dulkių siurblį, atjungia gyvybės palaikymo aparatūrą.
2 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 2 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok