Anketa Į Medikų Direktoriaus Posta - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Medikų Direktoriaus Posta

drk

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Anketos pildymo taisyklės:

1. Pildyti TIK šioje temoje

2. Anketa pildyti lietuviškomis raidėmis

3. Draudžiama kopijuoti anketas

4. Draudžiama savo anketoje naudoti paryškinimus, pakeista spalvą ir įvairius kitus teksto pagražinimus kurie būtų neįskaitomi.

5. Pildant anketą negalite būti direktorių juodajame sąraše - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

6. Pildant anketa Jūs turite turite mažiausiai 15'000 XP ir būti pražaidus bent 20 valandų.

7. Draudžiama kitų prašyti uždėti Jūsų anketoje +REP - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

8. Nepatartina rašyti DPKT į AŽ, skype ir kt. bendravimo programas - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

9. Būti paskaičius direktorių / pavaduotojų taisykles

10. Anketoje nepatartina meluoti, kadangi visa informacija bus tikrinama                     :)

11. Į anketos klausimus atsakyti išsamiai, išreikšti viską ką norite pasakyti, tačiau nenukrypti nuo klausimo esmės.

Anketos pildymo forma:

1. Jūsų Vardas_Pavardė

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ):

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? 

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? 

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? 

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? 

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ?

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: 
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :

Bus atrinkti geriausi kandidatai ir apklausti. Pasibaigus atrankai forume pamatysite analizę.

Tema bus rakinama tuomet, kai bus vertų kandidatų į šį postą.

• 1

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

edva

edva

Gangsteris

• 406 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 14d 14v 31m 33s
  • Žaidimo nikas:Edva_Gondzales
Reputacija: -213
Nu durnas žmogas

1. Jūsų Vardas_Pavardė Edva_Gonzales

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :60000

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ):625

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Noriu nes šis darbas yra susiejęs su pagalba žaidėjams. Tai darbas kuris reikalauja aktyvumo dėl to aš jo ir noriu dėl pagalbos žaidėjams, naujokams, gaujoms paaktyvinti šita darbą.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? aip po 2013 to didžiojo atnaujinimo tai buvo pirmasis darbas kuriame aš dirbau. Tuom, kad jis yra susiejęs su visa serverio veikla tai teisėsauga, gauja, paprastai žaidėjais. Mes galime būti visų pusėje 

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Nefantaziuosiu ir nepasasąkosių pievų kadangi žaidėju mažai atrankos bus elementarios apklausos per ts serveryje rinksiu klausdamas įvairių situacijų aktyvumo bei taisyklių žiūrėsiu į bendravimą kas yra vienas svarbiausiu dalykų šitame darbe.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?Bendravimu aktyvumu.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?ikiuosi išbūti šitame poste ilgą laiką. Naudos? Naudos bus bus šansas įrodyt žaidėjams, kad esu geras ir atetyje vėl pildyti į moderatorius anketa.Nes esu buvęs direktoriumi rinktiniu ne vieną kartą čia viska puikei nusimanau ir žinau visą sistemą žaidėjai mane pažįsta. Esu atsakingas, drausmingas, linksmas bendraujantis...

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? esu patires zaidejes 

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? net ne zinau mano savybes blogas 

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: clickas.lt edva
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?  investuocaiu viska padaricaiu kad tik butu dauk darbuotoju

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :http://www.part.lt/p...97d79fb8239.png

• -2

Derickas

Derickas

Mėgstantis rašyt

• 157 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 3d 10v 44m 5s
  • Žaidimo nikas:Derick_Gunabetto
Reputacija: 48
Monstras

1. Jūsų Vardas_Pavardė Derick'Gunabeto

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 49714

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ): 344 val.

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Kad Edva negautu DRK,tada žlugtu LRG,o šiaip nes vadovauti patinka :D

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? Taip,nieko ypatingo, mažai iškvietimų :/

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Per forumą ,anketas

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ? Aktyvumą,mandagumą,iškvietimo priiemimo laiką.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Gauti valdžios.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? Kad Edva jo negautu.

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Neaktyvus,bet jei gausiu pražaisiu pora h į dieną :D

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: Skype: Erniz789

12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą? Žmonių ateis į darbą 

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :

Viso klausimų: 16
Teisingai atsakei: 11
Tavo vidurkis: 69%

• 0

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Yra tik dvi anketos, vienas iš pildžiusių gauna b-list'ą....
Spėkit kuris?
TAIP!!!!
Jūs visiškai teisūs....

1. Jūsų Vardas_Pavardė Justas_Petras 

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 49k

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ) 445h

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Noriu nes šis darbas yra susiejęs su pagalba žaidėjams. Tai darbas kuris reikalauja aktyvumo dėl to aš jo ir noriu dėl pagalbos žaidėjams, naujokams, gaujoms paaktyvinti šita darbą.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? Taip po 2013 to didžiojo atnaujinimo tai buvo pirmasis darbas kuriame aš dirbau. Tuom, kad jis yra susiejęs su visa serverio veikla tai teisėsauga, gauja, paprastai žaidėjais. Mes galime būti visų pusėje ir padėti visiems tuo šis darbas man patinka.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ?  Nefantaziuosiu ir nepasasąkosių pievų kadangi žaidėju mažai atrankos bus elementarios apklausos per ts serveryje rinksiu klausdamas įvairių situacijų aktyvumo bei taisyklių žiūrėsiu į bendravimą kas yra vienas svarbiausiu dalykų šitame darbe.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ? Bendravimu aktyvumu.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Tikiuosi išbūti šitame poste ilgą laiką. Naudos? Naudos bus bus šansas įrodyt žaidėjams, kad esu geras ir atetyje vėl pildyti į moderatorius anketa.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ?  Nes esu buvęs direktoriumi rinktiniu ne vieną kartą čia viska puikei nusimanau ir žinau visą sistemą žaidėjai mane pažįsta. Esu atsakingas, drausmingas, linksmas bendraujantis...

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Net nežinau pačiam sunku pasakyti kuo esu blogas pats sau

11. Jūsų kontaktiniai duomenys:  skp: justas1591599

12. http://www.egzaminas...irektoriu-laike ( 74% kadangi testas buvo darytas pagal senas taisykles ir dabartinėse nieko nėra parašyta beveik kas yra iš to testo tas lėmė tokį bala)

Edva_Gonzales gauna b-list'ą už anketos kopijavimą, šį kartą išsipirkti kainuos 50KRD, nes tai jau N kartas, kiek pildai tiek gauni b-list'ą...

Derick_Gunabeto Anketa, blogesnė nei bloga, bet geresnė už Edvos, sveikinu...

• 0

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: drk

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok