Anketa Į Nelegalus Parakas Direktoriaus Postą - Anketų archyvas - LRG.LT - Išlik ištikimas tam nuo ko pradėjai

Peršokti prie turinio

Change
Nuotrauka

Anketa Į Nelegalus Parakas Direktoriaus Postą

dyleriai lrg.lt direktoriu anketos

• Užrakinta tema Tema yra užrakinta
3 atsakymai į šią temą

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Anketos pildymo taisyklės:

1. Pildyti TIK šioje temoje

2. Anketa pildyti lietuviškomis raidėmis

3. Draudžiama kopijuoti anketas

4. Draudžiama savo anketoje naudoti paryškinimus, pakeista spalvą ir įvairius kitus teksto pagražinimus kurie būtų neįskaitomi.

5. Pildant anketą negalite būti direktorių juodajame sąraše - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

6. Pildant anketa Jūs turite turite mažiausiai 15'000 XP ir būti pražaidus bent 20 valandų.

7. Draudžiama kitų prašyti uždėti Jūsų anketoje +REP - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

8. Nepatartina rašyti DPKT į AŽ, skype ir kt. bendravimo programas - priešingu atveju Jūsų anketa bus iš karto atmesta.

9. Būti paskaičius direktorių / pavaduotojų taisykles

10. Anketoje nepatartina meluoti, kadangi visa informacija bus tikrinama                   :)

11. Į anketos klausimus atsakyti išsamiai, išreikšti viską ką norite pasakyti, tačiau nenukrypti nuo klausimo esmės.

Anketos pildymo forma:

1. Jūsų Vardas_Pavardė

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ):

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? 

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ? 

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? 

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? 

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ?

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: 
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas :

Bus atrinkti geriausi kandidatai ir apklausti. Pasibaigus atrankai forume pamatysite analizę.

Tema bus rakinama tuomet, kai bus vertų kandidatų į šį postą.

• 0

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Russo

Russo

Meme 'n corgi lord

• 1962 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 16d 2v 31m 43s
Reputacija: 361
Savas veidas

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Lukas'Elsy

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 136'k

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ): 1333'h

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ? Nes tai atsakingas darbas - aprūpinti serverį mašinomis, ginklais ir narkotikais. Ir jis yra pakankamai smagus.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ?  Esu; Jog jis yra kažkuo ypatingas, ir labiau interaktyvus nei kiti darbai.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ? Įprastiniu LRG serverio atrankų būdu - paskelbiama atranka tam tikru metu, per ją patenka tie kurie sugeba ją praeiti; iš anketų su mažesnėm pastangom.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ? Rašymas LT rašmenimis, reputacija, aktyvumas, lojalumas.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ? Tikiuosi darbuotojų kurie neišeitų iš darbo po kelių valandų ar dienos, patenkintų klientų, gero laiko praleidimo.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ? Serveryje žaidžiu nuo 2011 metų (Tuometinio LS.lt), esu ėjęs įvairias pareigas, turiu patirties su direktoriais ir šiame darbe.

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ? Neverta lįsti prie manęs, jokia kaina.

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: Turite.
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą? Kol serveryje nieko nepasikeis, nebus daugiau žaidėjų darbe nieko pakeisti per daug negalima bus - žaidėjai=naujovės

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas : 94%

• 0

Auris_Pwn

Auris_Pwn

Klaviatūros meistras

• 478 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 17d 4v 56m 30s
  • MiestasKaunas
Reputacija: 234
Gangsta shit

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Auris_Pwn

2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje : 24k xp

3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info ): 259 val.

4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ?: Vadovauti būtent dylerių firmai nėra taip sudėtinga kaip pvz.: policijai. Žinoma ir šiame poste reikia įdėti pastangų prižiūrint žaidėjus ir palaikant kokybišką darbą. Na kadangi man patinka ginklai, narkotikai, šaudyt, traukt žolę, tuo pačiu ir prekiaut jais, kaip sakoma jei dirbi mylimą darbą, tai ir dirbt nereikia. Manau aš esu sutvertas būtent šiam darbui.

5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ?: Esu dirbęs, kaip ir minėjau aukščiau, patinka viskas kas susiję su nelegalia veikla.

6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ?: Atrankos vyks forume anketomis, na o vėliau patikrinimas žaidime.

7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?: Rinkdamas darbuotojus į komandą labiausiai atsižvelgsiu į jų verslininkavimo įgūdžius, atrankoje bus patikrintas pardavimo sugebėjimas, t.y.: kaip jie sugeba įsiūlyti žmogui tam tikrą prekę, įtikinti ją nupirkti. Sekantis dalykas į kurį atsižvelgsiu, tai darbuotojų charakteris, bei bendravimo sugebėjimai, kad darbe būtų maloni atmosfera ir kad visi būtų tolerantiški vieni kitiems.

8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?: Tikiuosi padaryti aktyvią, bei greit reaguojančią komandą,. Suprantu, kad tai svarbios pareigos, aš turiu visko ko man reikia, tad naudos ir taip negaučiau.

9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent  Jus ?: Aš esu atsidavęs darbui, darbštus žmogus, pareigingas, puikiai suprantu šias pareigas, kadangi turiu patirties tokiame poste.

10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ?: Karts nuo karto pasielgiu neadekvačiai, nemėgstu kai aiškina man kaip dirbti, kartais pavartoju necenzūrinę leksiką.

11. Jūsų kontaktiniai duomenys: skype: syncvsmaster
12. Kas pasikeis išrinkus direktoriumi jus? Ką naujo įnešite į darbą?: Važinėsimės po 2, kad būtų lengviau įtikinti pirkėją pirkti tam tikrą prekę, darysim susirinkimus per kuriuos lavinsim prekės „įsiūlinimo“ sugebėjimus, na sukursiu misijas visokias, bus premijos kiekvienam žaidėjui vis kitokios, pagal jų aktyvumą, nudirbtą darbą, parduotas prekes, na ir toliau viską kitką sugalvosiu būdamas direktoriumi.

13. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas : 6d9d3a0e765961c3933734f80e5b9ca217.png

• 2

✵ Valdas_Pucinas ✵

✵ Valdas_Pucinas ✵

Lrg.lt elitas

• 3053 Pranešimai
    • Išbūta laiko: 50d 21v 3m 48s
  • MiestasVILNIUS
Reputacija: 885
Mylimas

Okey, anketų daugiau nesulauksim, todėl teks išrinkt iš dviejų vieną...

Lukas_Elsy - Ištikrūjų pati anketa, tai ir į darbą pildant silnai atrodo, bet pats kaip žmogus, esi atsakingas, bet paskutiniu metu kiek pastebėdavau aktyvus pora dienų, pato dingsti, na nepanašu kad palaikytum aktyvius dylerius, 12 kaip ir bevertis rašai, kad žaidėjai - naujovės...

Auris_Pvn - Irgi patikimas žmogus, bet su aktyvumu beveik tas pats, kaip ir pas Luka, anketoje punktus užpildiai plačiau, tačiau 12 irgi pripjoviai darbas po du, žaidėju yra 2-8 šiuo metu, todėl reikia kažką pateikt, ką galima veikti su tiek.

Atsižvelgiant į tai, kad ir anketos ir žmonės yra panašūs, sprendima priimu atsižvelgdamas į tai kaip balsavo žaidejai
Auris_Pvn 2 balsai, Lukas_Elsy 0 balsų, todėl nauju dylerių direktorium tampa Auris_Pvn.

• 2

661d9d8c656782454d56ebbe48c32439869.gif

Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: dyleriai, lrg.lt, direktoriu anketos

1 vartotojai(-ų) skaito šią temą

0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)

Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok