1. Vardas_Pavardė žaidime? : Agniuka_Maziuka
2. Jūsų patirties ( xp ) kiekis žaidime? : 17k xp
3. Jūsų amžius? : 16 metų.
4. Kokiu tikslu jums reikalingas moderatoriaus postas ? Moderatoriaus pstas mane reikalingas padėti naujokam, tuo pat esu reklamerė ir norisi šiek tiek labiau padėti supažindinti su komandomis negu būnant paprasta žaidėja. Žinoma norisi tvarkos serveryje. Tuo pačiu turėdama moderatorių galėsiu vesti mėgstamus event ir panašiai.
5. Kodėl į moderatoriaus post'ą turėtumėm pasirinkti būtent Jus, o ne kitą žmogų? : Nes aš serveryje esu manau viena iš ilgiausiai žaidžiančių, šiame serveryje esu jau 6 metai, mane daug kas pažysta, žaidžiu dar nuo senųjų san fierro laikų, kai nebuvo jokio sujungimo. Taip pat moku ir mėgstu bendraui su žmonemis,jiems padėti ištikus nelaimei.
6. Ar turite mikrofoną? : Taip
7. Jūsų skype ID? : Agniuka1599
8. Privalote per http://lrg.lt/?act=kvieskdraugus pakviesti bent 1 žaidėją kuris pražaistų 50 valandų. Pakviečiau Justin_Kraster ir dar keletą. bet užmiršau pasakyt kad patvirtintų..
Change

Agniuka_Maziuka Į Moderatorių Gretas
Autorius
Agniuka_Maziuka
, Jul 14 2015 08:28 AM
Agniuka Maziuka Moderatoriai Anketa
14 July 2015 - 08:28 AM
14 July 2015 - 08:50 AM
Už, kodėl gi ne. Susitvarkys. Juk senbuvė.
Dabar esu : Serverio Super administratorius
Mano pasiekimai: 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o administratorius, 2 kartus buvęs LRG TeamSpeak'o moderatorius, 7 kartus buvęs rinktinis Administratorius, 7 kartus buvęs rinktinis Moderatorius, 4 kartus buvęs V.I.P., buvęs Ugniagesių direktorius, 2 kartus buvęs Picerijos direktorius, 2 kartus buvęs Taksistų direktorius, buvęs Radistų direktorius, 2 kartus buvęs Dylerių direktorius, 2 kartus buvęs Policijos direktorius, buvęs Ukininkų direktorius, buvęs Medikų direktorius, 3 kartus buvęs Mechanikų direktorius, buvęs Fūristų direktorius, buvęs paskutinis "Tulpiniai" gaujos lyderis, buvęs klubo "Kauno Daktarai" lyderis, buvęs klubo " .: Los Santos Vagos :. " lyderis, serverio žaidėjams išdalinau virš 5 milijonų kai nebuvo sugadinta ekonomika.
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: Agniuka, Maziuka, Moderatoriai, Anketa
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok