1. Jūsų Vardas_Pavardė
Johhny_Navara
2. Jūsų turimas XP kiekis serveryje :
34256
3. Serveryje pražaistų valandų skaičius (pažiūrėti galima per /info )
199Val
4. Kodėl norite tapti būtent šio darbo direktoriumi ?
Visų pirma dėl to kadangi esu iškėlęs sau tikslą pasiekti teisėsaugininko direktoriaus postą šiame serveryje. Kitas dalykas turiu idėjas kurios tikrai duotų naudos Karo Akademijos darbui, pačio Karo Akademijos būrio plėtojimui. Todėl manau kodėl gi nepasinaudojus proga. Taip pat tikslų yra nemažai neskaitant to kurį paminėjau pradžioje šio klausimo
5. Ar esate dirbęs šiame darbe ? Jei taip, kuom šis darbas Jums patinka ?
Armijos Akademijoje esu dirbes labai daug ir man šis darbas labai patinka negu nusikalstamosios grupuotes.
6. Kaip vyks atrankos į darbą, jeigu būsite išrinktas direktoriumi ?
Atrankos vyks,tada kaip bus forume sukurta informacija,atrankų tipai bus įvairyus tai pvz serverije iki stop ar forume.
7. Kokiais kriterijais remsitės renkant darbuotojus ?
Žiurėsiu ar žmogus man patinka ar ne,gal jis toks žmogus kuris ateina į darba ir išeina,tiesiog žesiu pagal jo patirti,kaip bendrauja.
8. Ko tikitės tapus direktoriumi ? Ar suprantate, jog tapus direktoriumi Jūs negausite naudos sau ?
Jeigu tapsiu direktroių tai noresiu atgaivinti armijos darbą kaip buvo seniau Piotro eroje,kaip būdavo po 5-8žmones firmoje,noresiu padaryta firmą įdomija,linksma,draugiška,o naudotis tai tikrai nesinaudosiu.
9. Kodėl į šį postą turėtume paimti būtent Jus ?
Ištikrūjų turiu nemažos patirties direktoriavime, nemažai ir teisėsaugos postuose, daug kartų esu buvęs pavaduotoju, aukšto rango atstovu grynai teisėsaugos rimtuose serveriuose. Taip pat turiu tikrai rimtų idėjų, norų, siekių kurie yra tikrai į naudą šiam darbui.
10. 9 klausime tikriausiai paminėjote savo gerąsias būdo savybės, o kokias blogas savo būdo savybes išskirtumėte ?
Charakterio savo nelabai ir aprašysiu, man labiausiai patinka save išreikšti manosiomis savybėmis. Tai manau tai nelabai ir skiriasi!
Kiekvienas iš mūsų turime tam tikrų savybių, aišku apie jas kalbėti pačiam sunku, nei kuriam nors kitam, nenoriu išreikšti savęs kaip įspūdingo veikėjo, esu tiesiog žmogus, trokštantis tapti kažkokio asmeniu, kuris nebūtų vertinamas vien neigiamomis savybėmis, apie save pasakysiu tik taip, gal ir esu per daug emocingas, į kai kuriuos sprendimus, va čia gal būt mano minusas, tačiau po kažkurio laiko suvokiu, kad tai mano neigiama savybė, bandysiu ją įveikt, kaip man seksis galėsite spręsti jūs, o apie save teigiamu savybių turiu gal porą, nenoriu savęs girti, nei aukštinti, tiesiog suprantu kiekvieno esmę, svarbą, galiu būtį naudingas, savo žiniomis, pagalba, galiu būtį greitas,aktyvus, daugiau apie savybes manau turėtu spręsti kiti, tai šituo klausimu, negaliu kažką tai atsakyti, nenoriu kad mane laikytų pasikėlusiu, tiesiog sieksiu savo tikslo.
11. Jūsų kontaktiniai duomenys:
12. http://www.egzaminas.lrg.lt/direktoriu rezultatas : Negalioja jūsu projektas.
Aktyvumas mano tikrai dabar nera pats geriausias bet jei gausiu šias pareigas tikrai būsiu labai aktyvus. !
(-Pasiekimai-)
Buvęs VI - Raudonasis kryžius direktoriumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Karo akademija direktoriumi.6 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas direktoriumi.1 Kartą.
Buvęs VI - Geras faras pavaduotojumi.3 Kartus.
Buvęs VI - Viešas balsas pavaduotojumi.2 Kartus.
Buvęs VI - Raudonasis kryžius pavaduotojumi.5 kartus.
Buvęs "Rimti Kentai" klubo lyderiu.
Dabartinis VI - Karo akademijos direktorius.
Dabartinis "Crips" klubo lyderis.