1. Ką blogo padarė šis moderatorius / administratorius ? : Mato jog šone jo kažkas čytina, bet nieko nedaro, nes jo klubo nariai ten ... Paskui 5 min. trankė mano car ir bandė nufilmuot kad car repair padarysiu... :DD ( Galėjo jailint jei IP keitinėjasi gavęs baną )
2. Jūsų Video/Foto įrodymai :
Change
16 June 2015 - 22:33 PM
† LRG 2k18
19 June 2015 - 07:58 AM
O jeigu jail'ins tai jis negalės tuomet IP pasikeisti ?
Prisijungiau, atjungiau registraciją.
Papeikimas mano akimis turėtų būti atmestas.
Šioje dalyje su Arčiu sutinku - matot, kad nepadeda banai, registruojasi vis per naujo, rašykit man arba Arčiui į skype, forumo AŽ. Nėra čia ko čyteriams laidytis po serverį... Ir dar kartą priminsiu NE ZIGMUI. Bei padarot įrodymus, kad kreipėtes, nes jei vėl taip atsitiks, papeikimą priimsiu.
=============================================================================================================
=============================================================================================================
Temos kurios gali Jums patikti ir yra susijusios su šiais raktažodžiais: jis, lenkas, yra, vps, atsilupes
|
Serverio darbai →
Direktoriai →
Anketų archyvas →
Peikiu Karo Akademijos Direktorių Haroldas_BarTemą pradėjo Haskis , 03 Jul 2015 Peikiu, Užpiso, Jau, Visus, Jis and 4 more... |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Serverio administracija →
Anketų archyvas →
Giriu Rokas_GreyTemą pradėjo Chicago Bulls , 16 Jun 2015 normalus, sitas, yra |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Anketų archyvas →
Giriu Rokas_GreyTemą pradėjo Chicago Bulls , 12 Jun 2015 padeda, lenkas |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu MartiniTemą pradėjo Chicago Bulls , 08 Jun 2015 u*piso, jau, jis |
|
|
|
|
Serverio valdžia →
Papeikimų archyvas →
Peikiu Martis_MartiniTemą pradėjo Max_West , 27 May 2015 Megsta, jis, man, bana, det |
|
|
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok