Sveiki. Taigi pastebėjau, kad daugeliui ištikrųjų patiko mano tie shitty darbai. Nesenai gavau žinutę iš V. Moderatoriaus. Jis manęs papraše sukurti LRG '15 metų nominacijoms parašus. Kiekvienai nominacijai.
Taigi. Sumąsčiau kaip iš to ir pasipelnyti JUSŲ bei kitų naudai. Kadangi nebeturiu jokių renderių ir kitų efektų bei iš ko dirbti, prašau jūsų pagalbos, įkelti atsisiųntimus betkokių efektų/renderių/stockų. Iš jų darysiu nominacijos parašus.
Be to, noriu labai labai labai visiems padėkoti, kurie balsuoja už mane nominacijose, nors aš čia nežaidžiu ilga laiką ir nebuvau labai žinomas, vistiek atsirado tokių kurie manęs nepamiršo.
Taigi laukių jūsų linkų. Nesitikiu, kad jų bus daug, bet manau bus bent vienas
Ačiū, sėkmės žaidime, o kai kuriems ir nominacijose.
Cyaaa
Gero ketvirtadieno vakaro:
Change

Okey, Patys Prašėt. Tad Padėkit Man. [Foka]
Autorius
Andrius_Foka
, Jun 04 2015 19:55 PM
gfx nominacijos 15
04 June 2015 - 19:55 PM
Buvęs taksistų direktoriumi. 2015.**.**. - 2015.**.**.
Dabartinis medikų direktorius. 2015.06.14 - 2015.**.**
04 June 2015 - 21:36 PM
Kažkaip, ką aš žn, manau, pats gfx'eris turėtų susirinkt savo darbui reikiamus elementus, kaip foną, renderius ar kitus dalykėlius, čia su kitų pagalba nekažkas gausis. Aš tai jei daryčiau, tai kažką panašaus į:
Šiaip susirinkau detales, sulipdžiau ir kažkas gavosi.
O jei iškart žinant laimėtojus, tai būtų faina su jų nick'ais sužaist, pvz, jonce aka meduolis, tai, kad ir su tuo pačiu meduoliu kažką pamakliavot ir visai smagus rezultatas gautųsi.
AM to AG
05 June 2015 - 09:56 AM
Kažkaip, ką aš žn, manau, pats gfx'eris turėtų susirinkt savo darbui reikiamus elementus, kaip foną, renderius ar kitus dalykėlius, čia su kitų pagalba nekažkas gausis. Aš tai jei daryčiau, tai kažką panašaus į:
Šiaip susirinkau detales, sulipdžiau ir kažkas gavosi.
O jei iškart žinant laimėtojus, tai būtų faina su jų nick'ais sužaist, pvz, jonce aka meduolis, tai, kad ir su tuo pačiu meduoliu kažką pamakliavot ir visai smagus rezultatas gautųsi.
Gražus darbas, sutinku, turiu pasirinkes biški dalykėliu tiem gfx'am, šiandien manau pradėsiu po biški. Dėl nick'ų, kad norės - parašys, pridėsiu ir nick. Nes visų darbų projekto failus pasilieku.
Buvęs taksistų direktoriumi. 2015.**.**. - 2015.**.**.
Dabartinis medikų direktorius. 2015.06.14 - 2015.**.**
1 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 1 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)
Sveikas atvykęs į mūsų garbingą bendruomenę Prisijunk arba Užsiregistruok