Sveiki visi. Kadangi Deft'as laikinai nušalintas nuo pareigų, Aš su Gintare'Zilionyte įsitvirtinom kaip aukščiausioji valdžia.
Serveryje planuojama padaryti keleta pasikeitimų ir padaryti žaidimą GAL kažkiek įdomesni.
• Serverio ir forumo visos taisyklės bus peržiūrimos taip, kad jos neprieštarautų vienos kitai. √
• Kaip aš seniau žadėjau, kad sutvarkysiu žaidėjų XP pagal valandas, tai darbas bus vėl tęsiamas. √
• Bus rengiami vvp aukcionai sekmadieniais, nuo 18val. iki 21val. Taip pat ir žaidime, tik kitoks. √
• Nekilnojamas turtas, kaip namas, transporto priemonė bus parduodami 15% nuolaida užpildžius anketa. √
• Admin sąrašas bus mažinamas - galės būti tik 10 administracijos narių. Apačioje parašyta detaliau.* √
• Atsiras galimybė gauti vipą nemokamai. VIP skiltyje bus įdėta taškų sistema, per kur rinksit taškus VIP narystei. √
• Nuo šiol padarius gerą, tvarkingą vaizdo įrašą LRG.LT serveryje bet kokia tema, bus duodama 50krd, o kartais ir daugiau už pastangas. √
• Atsiras admin/mod patikrinimas pagal aktyvumą serveryje. Šie žaidėjai turės rengti eventus ir daryti nuotraukas.** √
• Forume, surinkus 5 įspėjimus, busit suspenduojami 30-čiai dienų. Tas galios nuo rytojaus, pirmadienio. √
• Dalybų vakarai bus rengiami kiekvieno mėnėsio vidury, penktadieniais. Pvz, dabar bus gegužės 15d. √
• Atsiras galimybė pasikeisti vardą, bus sukurta tema, o anketą pildysit man arba Gintarei į Asmeninę Žinutę. √
• Buvo kalbėta apie darbo XP, tai per šį mėnėsį nuspręsim kur ir kiek xp reikės, kad įsidarbinti. √
* žaidėjai, nusipirkę adminą/modą, bus grąžinami kreditai, jei viršys admin skaičių 10. Jei dar kartą nusipirks, bus laikinai atemami.
** Adminai/modai turės rengti eventus kiekvieną dieną ir pateikti savaitės ataskaitoje nuotraukas, kai rengė. Jei nebus įkeliama, bus baudžiama įspėjimu. Mažiausiai turės padaryti 5 eventus, tačiau turės būti ir laiko tarpas, kai darė.
Prašome pateikti jūsų nuomones apie šiuos dalykus, o gal turit ir daugiau pasiulymų ar klausimų - rašykit komentaruose.